Атракция с невиждани размери акостира на пристанището в Созопол

Първият курс на "Посейдон" ще бъде на 1 юни


30-метровият „Посейдон“ е най-големият кораб за разходка по Черноморието

Нова атракция ще бъде представена на туристите в Созопол това лято. Корабът „Посейдон“ е сякаш излязъл от филма „Карибски пирати“ и ще предложи на любителите на морски приключения забавления на друго ниво. Плавателният съд е създаден за разходки и е с внушителни параметри, невиждани по нашите морски ширини. „Посейдон“ е дълъг 30 метра, широк 10 метра има две мачти, две палуби и капацитет до 180 пасажери.

Корабът пристига от далеч, където също е бил сред основните атракции на туристите-любители на морски разходки и забави с мнооого пяна

Тотемът на морската атракция е самият бог на морето. Внушителната статуя на Посейдон с тризъбец в ръка ще носи късмет и попътен вятър на кораба, кръстен на царя на моретата и океаните.

Допълнителната екстра, която ще достави много кулинарни наслади на гостите, е просторният ресторант на долната палуба на кораба. С отлично оборудвана кухня и огромно разнообразие от пресни средиземноморски и черноморски изкушения, комфортни сепарета и гледка към необятната водна шир, ресторантът привлича посетители, и когато е на котва в пристанището.

С внушителните си размери, „Посейдон“ привлича любопитните погледи на местните и туристите в Созопол. Корабът вече е сред задължителните спирки за снимки и предизвиква нескрит интерес с атрактивната си визия

Корабът вече посреща гости в ресторанта и се подготвя за първия си курс.

На 1 Юни 30-метровият каръб ще опъне платна и ще отплава на 5 часово пътешествие. Това няма да е дежурното плаване край брега, а нещо много повече. Пасажерите на борда, които навреме си запазят място, ще станат част от едно незабравимо събитие.

Капитан на партито, по случай пурвия курс на "Посейдон" в наши води е назначен DJ Mascota. С най-горещите тракове за 2019, виртуозът на клубните купони ще оповести началото на летните партита 

В събота „Посейдон“ ще бъде подобаващо представен. На двете палуби ще се вихри парти по случай първото плаване на кораба в наши води. За капитан на партито е избран култовият DJ Mascota. Събитието ще постави началото на летния сезон със запомнящо се „Пяна парти“ и най-горещите клубни хитове за 2019-та. Партито на борда започва в 13:00 ч., минути след излизане на „Посейдон“ в открити води.

Още преди да е направил първия си курс, корабът вече е резервиран за няколко мероприятия. Заради невероятния си вид, „Посейдон“ се превръща в отлична възможност за провеждане на много тържества, сватби, годежи, балове и фирмени партита

Резервация за горещото парти на 1 юни  можете да направите на тел.: 087 675 0957. В официалната страница на Посейдон Созопол ще откриете актуална информация за програмата за разходки и прясната риба, която ежедневно пристига в кухнята на кораба, директно от далян „Чайка“.




В категории: Созопол