Безплатни автобуси, вино и баница в новогодишната нощ в Бургас

От 23 до 2 часа линиите Б1 и Б2 ще са безплатни


Празненствата ще започнат около 23 часа на пл.Тройката


Автобусите по бързите линии Б1 и Б2 ще правят курсове на всеки кръгъл час в новогодишната нощ, като возенето в тях, ще е безплатно, съобщават от Община Бургас. Става въпрос за курсовете в 23 часа, 00 часа, 01 часа и 02 часа. Вижте празничния график на останалите линии от градския транспорт (ТУК)

Припомняме, че и подземният паркинг под пл.Св.св.Кирил и Методий тази вечер също е безплатен от 19 часа до 7 часа на 1 януари.

Като допълнение към цялостната атмосфера, след 23 часа на специално обособен от Община Бургас пункт до голямата коледна елха на площада ще започне раздаването на 2000 парчета баница и по чаша вино на всеки желаещ. 

Тази година за първи път жителите на най-големия бургаски жилищен комплекс "Меден рудник" ще могат да се повеселят на свой собствен концерт край новата елха, издигната до ОУ "Петко Росен". В него ще участват талантливи млади поп звезди и любими фолклорни изпълнители. 

"Засилено полицейско присъствие ще има във всички райони на Бургас, за да посрещнем спокойно и с настроение новата година. Но това зависи и от всички нас! Не употребявайте опасни пиротехнически изделия, инструктирайте децата си, пазете себе си, но и останалите! Не шофирайте, употребили алкохол", съветват от Община Бургас.

В категории: Животът