Бургазлии зоват: Сложете „легнали полицаи” на бул. „Ал. Коджакафалията” в Меден рудник, опасен е!

Заради инцидента с блъснатата жена, бургазлии настояват да се вземат превантивни мерки, преди да е станало още по-трагично


Живущите в най-големия комплекс на Бургас коментират, че в участъка видимостта е слаба, а трасето е натоварено

След като вчера 27-годишен младеж помете 52-годишна жена на бул. „Ал. Коджакафалията” в жк. „Меден рудник”, бургазлии зоват трасето да бъде обезопасено чрез „легнали полицаи”, които да „убиват” скоростта на бесните шофьори.

По думите им откъм бензиностанция „Шел” имал детска площадка, заради която майки с колички пресичат опасното кръстовище. Въпреки че 100 метра по-надолу от мястото на инцидента има пешеходна пътека, живущите в комплекса коментират, че тя е положена на неподходящо място.

Извънредно! Шофьор помете жена на бул. „Ал. Г. Коджакафалията“ (18+)

Според шофьорите пък храстите през топлите месеци на годината закриват видимостта и макар да има зебра, районът е рисков за произшествия.

„И в двете посоки на булеварда трябва да има пешеходна пътека. Отсреща има детска площадка, оттам минават за детската градина, училището (деца, които не умеят много да се пазят) и т.н. Трябва да се постави този въпрос пред съответната инстанция, защото дори и след този случай, може да не се сетят, след излизане от бензиностанцията шофьорите гледат да не ги блъснат отляво, да не секат пътя на идващите отдолу и бързат да се изнесат безопасно. Затова й момчето не е видяло жената, която е пресичала. Районът трябва да се обезопаси”, коментират живущите в жк. „Меден рудник”.


В категории: Меден Рудник