Бургазлията с вълшебен глас Георги Терзиев с фурор в "Гласът на България"

Георги Терзиева изпълни парчето „Дори да простиш”, само Михаела Филева обаче се обърна


Георги, който е готвач по професия, изненада журито и с невероятна торта - подарък за Михаела Филева

Бургазлията Георги Терзиев се появи на сцената на музикалното шоу „Гласът на България”. Георги, който е готвач по професия, изпълни баладичното парче „Дори да простиш” и успя да грабне сърцето единствено на Михаела Филева, тъй като само тя се обърна и го прие в своя отбор по време на кастингите на тъмно.

Истинската изнена дойде накрая, когато бургазлията показа и сладкарските заложби и на сцената се появи изкусително тирамису, което буквално скара журито. Музикалните треньори Камелия и Графа веднага скочиха на сцената, гонейки Михаела, за да пробват и те сладкиша на бургазлията.

Я си стойте по местата! Значи, вие първо не се обръщате, а сега „Дай тортата!“. Не може, тя е за отбор Михаела!“, скастри ги поп изпълнителката.

След драмата около вкусотията на Терзиев, Графа отбеляза, че след като е написал песента „Дори да простиш”, го е сполетяла нещастна любов. „Сбъдна ми се това, което се пее в текста”, допълни треньорът от "Гласът на България".

Бургазлията Георги Терзиев е шеф-готвач и то много добър, но мечтае да направи музикална кариера. Когато не върти черпака в известен ресторант на брега на морето, той пее в два хора – с фолклор и с класическо-ренесансова музика.

Чуйте изпълнението на Георги Терзиев:


В категории: Лайфстайл