Бургазлийка върна вярата в Човека! Изтегли кредит, за да спаси живота на напълно непознат

Мариана, която изтегли кредит, за да помогне на Димитър, не желае да парадира с добрината си

Марияна е загубила близък човек заради онкологично заболяване, историята на известен творец я докоснала 


Изумителна щедрост, достойна за огромно преклонение, прояви бургазлийка, пишат колегите от Burgas24.bg.

Дамата дори не желае да покаже лицето си, но тя стори нещо, което връща вярата в Човека. Тя се представи само с малкото си име - Мариана. Тя няма много възможности, живее трудно, лишава се от много неща, но има ГОЛЯМО сърце. 

Известен бургаски творец гасне заради онкозаболяване, не го приемат в болница заради неплатени осигуровки


Още щом прочела, че бургаският моделиер Димитър Козарев гасне заради тежко онкологично заболяване, тя прави един огромен жест. Днес Мариана изтегли бърз кредит, с който погаси всички задължение на Димитър за 5 години назад. Цялата сума, заедно с лихвите, надхвърля 1300 лева! За някои нищожна сума, но за Марияна няколко месечни заплати, а за Димитър - парите, които ще му върнат надеждата за живот.

Още по-интересното е, че Мариана изобщо не е виждала преди това Димитър. Личната му история обаче я докоснала, защото преди време неин близък си е отишъл заради онко заболяване.

Двамата се запознаха днес, когато заедно отидоха да внесат дължимата сума. Мъжът получи удостоверение за непрекъснати здравноосигурителни права, което да представи в онкологията и може да започне лечение.

В категории: Животът