Ciao Italia отвори врати в Бургас, пълен с изкушения на цени без аналог в търговската мрежа

MasterChef Николай Попов пръв оцени предложенията в новия оазис на италианските стоки


Оазисът на италианския вкус е разположен на 400 кв. м и ще ви спечели с разнообразие от висококачествени продукти на достъпни цени


Италианска паста, кафе, шоколад, сирена, ризото, месни деликатеси, сосове, козметика, перилни препарати и безброй още изкушаващи продукти с произход Италия ви очакват в специализирания магазин на ул."Одрин" 84 точно срещу "Кроношпан", до шоурума на Ауди в Бургас.



В 100% made in Italy магазинa има огромно разнообразие от стоки на цени в пъти по-ниски от тези в останалите обекти от търговската мрежа, предлагащи аналогични висококачествени продукти. За съревнование дори и не става дума. В Ciao Italia cash & carry ще откриете не само своите любими марки, а и тези, които пазаруват за себе си самите италианци.

Пред Флагман.бг собствениците на магазина споделиха: „22 години живяхме в Италия и при завръщането ни веднага ни направи впечатление двойният стандарт в качеството на стоките, внасяни тук. Факт е, че те са произведени за Източна Европа, но са по-скъпи отколкото ние ги купувахме там. Така се роди идеята, решихме да предложим на хората най-качествените продукти в много артикули. При нас ще намерите световноизвестни марки като Borotalco, Neutro Roberts, Pino Silvestre и др. Нашата цел е да достигнат до всички почитатели на качеството и да променим схващането в България, че италианските стоки са скъпи“ съобщиха от новооткрития търговски обект.

В Ciao Italia cash & carrу са подготвени с атрактивни оферти за потребителите и за търговците на едро, а съвсем скоро ще бъде достъпен и онлайн магазинът на фирмата с доставка в цялата страна.

Вратите на новия хипермаркет в Бургас са отворени през цялата седмица и всеки ден поне 20 продукта са на специална, още по-атрактивна цена.



Автентичният вкус на Италия никога не е бил толкова близо. За да му се насладим, вече не е необходимо да пътуваме чак до далечната страна. Световно известните сирена Grana Padano, прошуто-крудо Parma, био песто, някои от над 100-те им вида паста, ризото, ароматно кафе, зехтин, сосове и други деликатеси и напитки вече можем да открием в Ciao Italia cash & carrу Бургас.



Ciao Italia cash & carrу са отделили специално внимание на бебешките продукти. Само тук можете да откриете пюре с конско месо, ципура и писия и едни от най-висококачествените хипоалергенни продукти, произведени за италианския пазар.


Ароматното кафе е голямата страст на италианците. На ул. "Одрин" 84 ще ви предложат изобилие от възможности, които да събудят сетивата ви за предстоящия ден




Паста в изобилие, сосове, различни видове песто, подправки и всичко необходимо за автентичен кулинарен италиански шедьовър може да напазарувате от Ciao Italia cash & carrу


Прошуто и гуанчале или така наречената италианска сланинка са сред най-примамващите от витрината пълна с деликатеси


Прясна паста, моцарела, рикота, маскарпоне, пармеджано, антипасти и още много други са на цени без аналог в търговската мрежа


Сладките изкушения са безброй - шоколади, бишкоти, кроасани, пастички, бонбони, кейкове и др.








В категории: Бургас