Делян Пеевски се включи в последния момент в предизборната кампания – агитира на маса (снимки)

Най-могъщият депутат посетил села във Велинградско


Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, пише местно издание в платена публикация

Най-могъщият народен представител – Делян Пеевски, се включи в последния момент в предизборната кампания.

Кандидатът за евродепутат, който е втори в листата на ДПС, се появи в платена публикация в сайта videlinabg.com.

От нея става ясно, че областното ръководство на ДПС-Пазарджик организирало благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови. Тя била по случай свещен за мюсюлманите празник.

„Сред гостите на превърналия се в традиция “ифтар”, бе народният представител и кандидат за европейски депутат Делян Пеевски. За поредна година той уважи празничната вечеря и лично поздрави жителите на село Пашови“, пише изданието.

Сред гостите са още Камен Костадинов, който подаде оставка като депутат от бургаския избирателен район в началото на мандата на 44-ото Народно събрание, както и други представители на ДПС.

По-късно г-н Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по приятелски разговаря с хората в малкото населено място. Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истински обичан и уважаван от своите избиратели.

В разговора си с хората в Пашови и Света Петка, г-н Пеевски акцентира върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент“, пише още videlinabg.com.

Пуснат е и цитат на депутата: “Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова ние от ДПС излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина за Движението за права и свободи“.

Снимката, публикувана от изданието, показва Делян Пеевски на маса за вечеря.

Пеевски в село Пашови

Любопитен момент е, че във „Фейсбук“ бяха пуснати две други снимки с Пеевски от човек на име Мустафа Шукри. За едната става ясно, че е от с. Света Петка.

На всички фотоси Делян Пеевски седи на маса.

Едната снимка, пусната във "Фейсбук"
Вторият фотос, публикуван от Мустафа Шукри във "Фейсбук"

През последните две години той се превърна в почти митична фигура, тъй като не се е появявал в 44-ото Народно събрание, ако изключим първия ден, в който трябваше да положи клетва като депутат.


В категории: Евроизбори'2019