ДНК закова Пойзъна за палежа на машините на Джи пи груп

Николай Пенев може да получи от 3 до 12 години затвор, ако бъде признат за виновен. Зад гърба си той има 11 присъди
Тема в развитие
ДНК закова Пойзъна за палежа на машините на Джи пи групКой поръча на Пойзъна да запали машините за половин млн. лв. на Джи Пи Груп Бруталният рецидивист Пойзъна се изкара тежко болен и примерен баща, а излязъл от затвора преди няколко месецаКалоян Калоянов за акцията срещу Пойзъна: Отлична работа на колегите!Удължиха мярката на Пойзъна, Прокуратурата го иска за постоянно в ареста за палежа на валяците в Бургас
Ексклузивно! Задържаха Пойзъна от бандата на Рижите и брат му Фокса за палежа на багерите в БургасШефът на градския транспорт в Бургас Петко Драгнев: Няма да нарушим графика след пожараИзвънредно! Терорист опожари скъпа техника на G.P. Group и блокира транспорта на Бургас
виж още
скрий

Намерен е биологичен материал по бутилката със запалителна течност

Николай Пенев-Пойзъна остава в ареста, реши преди минути Бургаският апелативен съд.

Магистратите от въззивната инстанция отхвърлиха искането му за промяна на мярката за неотклонение. Както Флагман.бг писа в събота и Окръжният съд в Бургас постанови постоянно задържане за известния крими герой.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

При днешното гледане на мярката за неотклонение стана ясно, че по бутилката със запалителна течност, с която са запалени машините на Джи пи груп, е открит биологичен материал от Николай Пенев.

Освен това и кола, която той е ползвал е заснета от градските камери за видеонаблюдение в непосредствена близост до инцидента.

Съдът днес прие, че ако остави Пойзъна на свобода, съществува реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление. Флагман.бг вече писа, че Николай Пенев има 11 присъди и съвсем наскоро е излязъл от затвора – в края на миналата година.

По това обвинение го грозят от 3 до 12 години затвор, а както изглежда той ще остане доста дълго зад решетките.

Припомняме, че на 9 май изгоряха машини за над 400 хил.лева, собственост на Джи пи груп. Те бяха използвани от дъщерната й „Виа конструкт“ за асфалтирането на бул.Захари Стоянов.

Запалените машини забавиха изпълнението на отсечката с няколко дни, тъй като работният процес трябваше да спре, да се издърпат изгорелите валяци и да се осигурят нови. По план бул.Захари Стоянов трябваше да бъде готов днес, но реално ще приключи в началото на следващата седмица.


В категории: Меден Рудник