Дрифтъри побъркват гостите на мол „Галерия” в Бургас, вечер паркингът отново е рали писта

Често посещаваме търговския център, но се страхувам за мен и семейството си от тези бесни шофьори, посочва още бургазлията


Всяка вечер има форсиране на двигатели и въртене на гуми, пишат читатели на Флагман.бг, които настояват компетентните органи да вземат мерки

В редакционната поща на Флагман.бг пристигна поредно писмо от жител на Бургас, който се оплака от джигите в мол „Галерия”, които всяка вечер се събират в подземния му паркинг. Нашият читател Станимир А. ни пише, че през уикенда той и семейството му едва не били пометени от хвърчащи с бясна сорост коли, когато паркирали автомобила си там.

„Почти всеки път, когато паркирам в подземния паркинг на мола, ми прави впечатление форсирането на двигатели и въртенето на гуми от младежи на доста крехка възраст. Днес покрай мен и семейството ми с бясна скорост и за неразбралите повториха с въртежи на гуми, профучаха двама такива младежа”, пише той.

По думите му той е направил забележка на джигите, но когато има казал, че ще ги снима, те отново натиснали газта и излезли от паркинга.

Дрифтърите отново изправят на нокти майки с деца в мол „Галерия” в Бургас. Вижте как реагира МВР

„Това се случва ежедневно. Освен това след тях е апокалипсис от боклуци. Обръщам се към Вас като медия, която се интересува от случващото се в града. Реших да ви пиша, защото като разговарях с хора от мола, те ми казаха, че много добре знаят какво се случва в паркинга и са викали полиция. Но не виждам да са взели мерки. Моля за съдействие. Дано да се направи нещо по въпроса преди някой да е пострадал”, апелира още Станимир.

Подземният паркинг на мол “Галерия” в Бургас тъне в боклуци


В категории: Вашият сигнал до ФЛАГМАН