Джамбазки копá, не си лежа на кълките, другарки и другари

И да не се лъжем – 30% от 30% гласували не е задоволителен резултат за ГЕРБ


Първо, честито на ГЕРБ. Аз бургаските гербери си ги харесвам, защото ги познавам първо като личности и чак след това като част от партия.

Но нека не се лъжем - 30% от 30% не е резултат, който трябва да задоволява управляваща партия. Този резултат показва инерция и липса на алтернатива и ако на местните избори се появят по-отличаващи се фигури, резултатите ще са катастрофа.

За късмет, обаче, поне в Бургас, другите партии са толкова неработещи, че в месеците, в които няма предизборна кампания, се чудиш съществуват ли изобщо. И да им падне от небето отличаваща се фигура, те ще се сетят да я налагат в месеца преди изборите и после ще се чудят шо станА, та не вечерАхме.

Работа си трябва, другари и другарки, работа и здрава гърбина през цялото време, не само по избори. Тогава и да се пънете, всички се пънат и с нищо не сте по-различни от масата.

Как се прави можете да научите от Ангел Джамбазки. Не от ВМРО, а от Джамбазки! Копа си през цялото време, не си лежа на кълките, има позиция по всички актуални теми и успява да генерира реална подкрепа. Не купена, не корпоративна, а автентична, такава, каквато на всички политици им трябва - "абе тоя много ме кефи". Дали има моята, няма да коментирам, но със сигурност той се харесва на масовия избирател. И ако продължава така, Джамбазки в следващите години ще е политикът с най-голямо доверие в България. Да, и той е креслив, но е креслив по проблемите, които интересуват масовия избирател, а не по партийната конкуренция.

На всички им писна, ТОТАЛНО, от БСП срещу ГЕРБ, от Сидеров срещу Симеонов, от Петкан срещу Драган и прочие. Не ни пука за вашите отношения, бе хора, не ни занимавайте с глупости и не си правете платформите на такава база.

БСП е като учебник в това отношение - ама от тия учебници, дето са досадни и отблъскващи. Гласоподавателите не искат да участват в циркове, евтино е, грозно и демотивиращо. И накрая решават да не гласуват, за да правят наказателен вот... Ама то па е едно наказание да ти подарят властта...

Предизборно студио с героя на нашето време. Видеото е предоставено на Флагман от  Международния фестивал на комедийните самодейни театри "Велко Кънев" в памет на великия ни актьор и по повод 24-тото издание на фестивала, което се проведе между 13 и 20 май 2019 г. в гр.Тополовград.

 


В категории: Евроизбори'2019