Мъжът работи от 4 години в дискотеката, един от лоялните служители е и много пъти е предотвратявал конфликти между клиенти

 

 
 

 


Говорих с него, трудно му се разбира заради нараняванията, които е получил, каза шефът на "Планета" Веселин Балев

33-годишният Веселин Вълев е зверски пребитият охранител на "Планета Пайнер". Мъжът работи от 4 години в дискотеката, един от лоялните служители е и много пъти е предотвратявал конфликти между клиенти.

"Говорих с него, трудно му се разбира заради нараняванията, които е получил. Каза, че са го нападнали в гръб. Изобщо не е разбрал какво става. Както стоял и спокойно се хранел, му скочили с крошета в главата", каза пред Флагман.бг шефът на "Планета Пайнер" Веселин Балев. 

Той добави, че до 5,30 часа тази сутрин е бил в дискотеката и купонът продължавал. "Не са ставали проблеми в "Планета". Компанията, която е нападнала моя служител, беше изведена от охраната, защото имахме оплаквания от клиенти. Не знам кои са нападателите, но моите хора не са могли да ги уговорят с нормален тон да не създават конфликти и се наложило да ги изведат", каза още Балев. Той поддържа връзка с Веселин, който е освободен от УМБАЛ "Бургас" и дава показания в районното.