Фолк фурията Сара посвети първата си песен на червена звезда (ВИДЕО)

Сара е голяма фенка на футбола и не пропуска нито един мач на червените


Николай Бодуров стана скрит герой в новото парче на изпълнителката

Новоизгряващата фолкдива Сара пусна първия си хит на пазара. Освен че на музикалното небе се появява още една звезда, по-интересният факт тук е, че изпълнителката е решила да посвети парчето си на един от тарторите на ЦСКА – национала Николай Бодуров, научи Флагман.бг от близки до певицата.

Така защитникът на червените Николай Бодуров стана скрит герой в първата песен на Сара „Любов или не”.

Фолкдивата е изключителна футболна фенка  и никога досега не е пропускала мач на армейците. Злите езици коментират, че в избора на Сара за главен герой няма нищо случайно. Преди време се оказа, че фоклпевицата и футболния национал са имало любовна авантюра.



Двамата наистина са били гаджета в миналото. Запознали се на парти в столичен клуб, но любовта им трае малко време и към днешна са само приятели. Въпреки това обаче новото попълнение във фолка избира да пусне хитовото парче точно на 6 декември - Никулден.

Може и да няма връзка между двете събития, но едва ли е чисто съвпадение. Мениджърът на изгряващата певица Сара сподели пред Флагман.бг, че изпълнителката съвсем скоро ще зарадва феновете си с нов хит.