Хитовият club Famous надмина очакванията, пръска се по шевовете и през седмицата

С нов интериор и бурни нощи заведението привлича все повече посетители


На 31-ви декември срещу 1-ви  януари ще има фойерверки, а най-бурното новогодишно парти в Бургас ще бъде в club Famous


Който е казал, че нощния живот в Бургас е само петък и събота, не е ходил в зимния club Famous на ул. Шейново №3. И със сигурност не е преживял нито едно от уникалните партита в стил „Theatro Live Night”, с които нощния хит се прочу сред бургазлии.

След големия успех на летния „Famous” на Северния плаж в Бургас, зимният клуб оправда очакванията на своите посетители и продължава да печели нови и нови фенове. С нов интериор и бурни нощи заведението привлича все повече и повече хора, които разбират от хубава музика  и умеят да се забавляват.

Ето и последните новини от най-горещата точка в Бургас. От club Famous съобщиха, че вече са се погрижи за купонджиите. Всички избрали най-новия клуб в града, подобаващо да изпратят последните дни на 2018-та година, няма да останат разочаровани. Предстоят  незабравими купони до ранни зори.

От 12-ти декември вече официално е в сила празничния график на заведението, в който няма да и една тиха вечер. Всяка нощ до края на годината club Famous ще отваря вратите си за всички жадни за нощен живот и дълги партита.

Слециални гости в club Famous през декември ще бъдат:
На 14-ти декември петък DJ Ross & NASO ще правят това, в което са най-добри … да Ви забавляват, разбира се. Пригответе се за горещо Sex'N'Groove  парти за ценители, парти с история!


15-ти декември ви очаква вечер на гласовете в club Famous. Тази събота заедно със страхотните Fancy Band ще чуете един уникален глас, а именно Калоян Николов.


В понеделник 17-ти декември ще се проведе вечер на шампионите на club Famous с вход свободен.


На 20-ти декември пристигат „СКАНДАУ“. Тото и Лъчо са любимци на публиката в Бургас. Рап дуото винаги изненадва, не случайно всеки път почитателите ги викат на бис, а „СКАНДАУ са богове“ крещи цялото заведение.


24-ти срещу 25-ти декември ще има подобаващо коледно парти и всеки гост ще получи специален коледен подарък.

До новогодишната нощ ще поддържаме огъня с DJ Dian Solo. И не го бъркайте с героя от Междузвездни войни – Хан Соло. Макар че и той ще ви изстреля към звездите с невероятните си тракове.


На 31-ви декември срещу 1-ви  януари ще има фойерверки, а най-бурното новогодишно парти в Бургас ще бъде в club Famous.





В категории: Бургас