Извънредна новини от реанимация за пометената от Опел 52-годишна жена

В интензивният сектор току-що започна консултация на лекари от различни специалности


Животът й е в опасност, ортопеди и реаниматори се консултират за състоянието й

52-годишната пешеходка от бургаския жк. „Меден рудник”, която вчера около 16:30 часа бе пометена на бул. „Ал.Г.Коджакафалията”, е с опасност за живота. Тя е настанена в отделението по Реанимация в УМБАЛ-Бургас.

В интензивния сектор на болницата току-що влезе началникът на отделението по Ортопедия и Травматология д-р Стоян Христов, придружаван от двама свои колеги.

Извънредно! Шофьор помете жена на бул. „Ал. Г. Коджакафалията“ (18+)

Репортер на Флагман.бг узна, че те отиват, за да установят действителното състояние на лявата й подбедрица, която е счупена от удара с автомобила. Счупена е и ключицата й, но най-тежка е травмата на главата, откъдето е изтекла и кръвта, заснета от екипа на Флагман.бг вчера. Дежурният лекар от Отделението по анестезиология и интензивно лечение д-р Десислава Кехайова отказа какъвто и да било коментар.

Борят се за живота на 52-годишната пешеходка, пометена от „Опел“ в ж. к. „Меден рудник“

Флагман.бг припомня, че вчера жената бе блъсната, докато пресича булеварда, до бензиностанция „Шел”, без да ползва пешеходна пътека.

Зад волана на раздрънканата Опел „Вектра” бе 26-годишен младеж, с мугло лице. Установено е, че той е излизал от бензиностанцията с ляв завой, по твърдение на очевидци – с мръсна газ. Очаквайте подробности по случая.


В категории: Меден Рудник