Извънредно! Пежо се запали в движение пред Краставицата в Бургас

Случайни минувачи, станали неволни свидетели на случващото се, се втурнали да гасят автомобила


Други участници в движението са забелязали пламъците и са предупредили шофьора със звуков сигнал

Синьо Пежо пламна като факла в движение на бул. "Демокрация", точно срещу блок 77.Инцидентът се е случил преди броени минути, гори двигателният отсег на автомобила, съобщават за Флагман.бг наши читатели, които са на място. 

"Току-що пристигна екип на пожарната. Страшно е, защото изглежда колата е с метанова уредба", посочват свидетели на инцидента. 

По тяхна информация Пежото се е движело по бул. "Демокрация" в посока Гъбката, когато е започнало да гори. Други участници в движението са забелязали пламъците и са предупредили шофьора със звуков сигнал. Той веднага спрял лекия автомобил, от колата излязло младо момиче, а шофьорът бил в шок и дори не се сетил, че има пожарогасител в багажника. 

Случайни минувачи, станали неволни свидетели на случващото се, се втурнали да гасят автомобила. Подали и сигнал до спешния тел. 112. Пожарникарите пристигнали за минути, докато автомобилът още горял и успели да потушат пламъците.

Причините за инцидента за момента са неясни, но по всяка вероятност става въпрос за късо съединение. "Късмет е, че не се стигна и до експлозия", коментират нашите читатели.


В категории: Бургас