Как руснаците разбиха музикалните чартове с „Черната пантера“

Най-новият хит е „Черна пантера/Черна панамера“ на Nebezao feat Rafal


Сега хип-хопът е the Big Boss в родината на Висоцки

Как звучи модерната руска музика – микс от различни жанрове и шантави стилове на певците. Те събират лайкове по социалните мрежи, а хитовете им звучат по всички радиа и телевизии. От млади момчета с нежни гласове до денс изпълнители или брутални рапъри – това са известните руски музиканти.

В началото на века един руски дует превзе MTV и всички музикални телевизии по света, както никога преди това не го беше правил руски изпълнител. Помните ли Тату?

Всички българи сме чували и имената на Алла Пугачова, Йосиф Кобзон, Филип Киркоров. Но Русия вече има своите нови звезди. Хип-хопът и рапът са превзеха Русия, въпреки антиамериканските настроения, които се налагат от политическата обстановка в момента. Сега хип-хопът е the Big Boss в родината на Висоцки!

Най-новият хит е „Черна пантера/Черна панамера“ на Nebezao feat Rafal. Парчето е смесица между рап, хаус и денс и в момента превърта класациите на всички радиостанции и музикални телевизии. Дали напълно изпростяха братушките, или просто разбраха какво се продава в момента и вадят хит след хит, преценете сами.

 

Друго комерсиално парче е KAZKA – „Плакала“, което се върти по музикалните канали и се радва на световна популярност.

Rauf & Faik – „Детство“ е третият хит, който разбива класациите от края на 2018 г.


В категории: Лайфстайл