Кошмарен трафик в Бургас заради ремонта на бул."Захари Стоянов", целият град е блокиран

Задръстването е до Трапезица и бул.Струга. Снимката е от кръстовището на ул.Спортна


Дългоочакваният ремонт на бул."Захари Стоянов" от кръговото движение за Созопол до бул."Ал.Г.Коджакафалията" започна днес

Около 18 часа днес трафикът в Бургас е кошмарен, съобщават наши читатели.

Заради ремонта на бул.Захари Стоянов, който е единственият подход към най-големия жилищен комплекс ж.к."Меден рудник" е блокиран целият бул."Тодор Александров". Тапата е рекордна - чак до кръстовище Трапезица и бул."Струга.

Затапен е и алтернативният подход към комплекса - през Кумлука. Към този час и там са струпани стотици автомобили, а изнасянето им ще отнеме поне час.

Дългоочакваният ремонт на бул."Захари Стоянов" от кръговото движение за Созопол до бул."Ал.Г.Коджакафалията" започна днес и се очаква да приключи до средата на май. Въвежда се временно ограничение, а ремонтните дейности ще протичат на четири етапа.

Преди няколко дни кметът Димитър Николов анонсира, че ще внесе докладна записка за изграждането на т.нар.Южна дъга, която да бъде алтернативен подход към ж.к.Меден рудник. Това значително ще помогне за развитието на комплекса и реши този огромен проблем, който се получава дори и при най-малкото задърстване на бул."Захари Стоянов".

Внимание, шофьори! Стартира ремонтът на бул. "Захари Стоянов", въвеждат ограничение на движението

 




В категории: Пътна обстановка