Коварните цигани нападнали командоса в гръб и така успели да го пребият

Полицаи свалиха каските си, за да покажат солидарност със справедливия български гняв срещу безнаказаните цигански изстъпления, снимка Марица


Двамата завързали ръцете на войника със собственото му яке, скачали върху главата му

Стана ясно как двамата братя цигани, единият от които непълнолетен, са успели да пребият командос от специалните сили, трениран с години, участвал във военни мисии. Те са използвали коварство и животинска жестокост.

Както е известно, 33-годишният рейнджър Валентин Димов се връщал с автомобила си от хвърлянето на кръста за Богоявление - свещен за християните празник. Двамата цигани нагло вървели по средата на шосето във Войводиново, затова той спрял, излязъл от колата и им направил забележка.

Когато се обърнал с гръб, подлите цигани го нападнали. Нанесли му няколко удара, съборили го на земята и вързали ръцете с якето му. След това започнали да го ритат жестоко, скачали и по главата му.

Пострадалият е настанен е в болница „Св. Пантелеймон“, утре му предстои операция. Състоянието му е задоволително.

След зверския побой, селото излезе на протест, повтаряйки вече известния до болка сценарии - цигани пребиват българи, те протестират ден-два, след което всичко тръгва по старому. Никой не се опитва да реши жестокият цигански въпрос, който от ден на ден става все по-тревожен.

Чест прави на полицаите, изпратени да потушават евентуални размирици. Снощи униформените свалиха каските си в знак на солидарност с хората от селото.

В категории: Крими