Култовият бургаски гангстер Тетката осъден на 3 години затвор заради екшън в жк. „Изгрев”. Справедливо ли е?

34-годишният Теодор Тончев опитал да отмъкне телефоните на две момчета посред бял ден


Прокуратурата и защитникът му сключиха споразумение, а съдът го одобри




Опасният гангстер-рецивидист Теодор Тончев, по прякор Тетката,  който побърка за пореден път цял Бургас, получи днес нова присъда в досието си за побоя посред бял ден в жк. „Изгрев”.

Защитникът му адвокат Костов и държавното обвинение, в лицето на прокурор Георгиев, сключиха споразумени и 34-годишният хулиган ще лежи 3 години зад решетките.

Това стана ясно днес по време на разпоредително заседание в Бургаския окръжен съд, където Тетката се призна за виновен за екшъна, който се разиграл пред магазин „Билла” и се възползва от правото да намали присъдата си с 1/3.

Бруталният рецидивист Тетката отново вилнее из Бургас! Преби двама посред бял ден в жк „Изгрев”

Припомняме, че на 13 август м.г., около 17 часа без никакво притеснение Тончев нападна две момчета – на 22 и 25 години, с цел да им открадне телефоните. Между тях започнала словесна разправа, като татуираният гангстер им крещял: „Ще ви убия, мангали, ще ви убия, ще ви заколя и ще ви взема всичко“. Тетката откраднал само единия телефон, а жертвите му успели да избягат от побойника.

Съдия Катя Господинова към Тетката: И ти се правиш на батка като всички бургазлии! Само се перчите!

Припомняме, че Тончев е абсолютен рекордьор по отношение на престъпната дейност в Бургас. Зад гърба си бургазлията е регистриран 60 пъти за криминални прояви, предимно за грабежи и кражби, и е осъждан цели 33 пъти, а първите присъди му са още като непълнолетен.

В категории: Бургас