Намаляването за партийната субсидия – политическа пиратка?

Намаляването за партийната субсидия е политическа пиратка, каза депутатът от БСП Александър Симов


Да бориш популизъм с див популизъм е лудост – така Александър Симов коментира предложението на Борисов субсидията да стане 1 лев за глас

Намаляването за партийната субсидия е политическа пиратка. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ депутатът от БСП Александър Симов.

Имаме важни неща през последните дни като например един доклад, в който всичко онова, което говореха двете женици, ако трябва да цитираме премиера, се подчерта изречение по изречение и днес като политическа пиратка трябва да се занимаваме с темата за субсидиите, защото Бойко Борисов и ГЕРБ решили да сменят системата, заяви народният представител. 

„Смешно е да се говори за каквато и да е смяна на системата. Нищо системно няма в предложението да се спрат субсидиите“, добави той.

„Именно ГЕРБ създадоха системата, която сега ще сменят. Дори да приемем, че някъде има популизъм, да го бориш с див популизъм е лудост“, коментира Симов.

Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пък каза, че каза, че опонентът му в студиото е най-неподходящият човек да защитава тази теза, защото той е бил единственият човек от БСП в парламента, който получава заплата от субсидията на партията.

„Като журналист в нейната телевизия, получава и заплата от субсидията“, уточни той.
Вижте как са заредени с опорни точки, защото пропагандната централа на ГЕРБ е пусната на пълни обороти, отговори червеният депутат. 

Давате ли си сметка, че в момента шизофренията на БСП отново е в действие. До вчера в предизборните студия те говореха как ще променят системата, а сега пък я защитават, каза пък Манев.

Александър Симов от своя страна отрече да защитава системата и нарече говоренето на ГЕРБ политически анекдоти.

"Вижте в какво се е превърнал Бойко Борисов!", добави той. "В какво? В човекът, който ви бие 12 пъти ли", отговори Манев.
 

 


В категории: Политика