Овенът може да се влюби, а Девата - да се разболее от стреса

Луната в Рак е в хармоничен аспект с Уран, а астрологът Ивелина Пенчева съветва в своя хороскоп за деня представителите на този знак да се стараят да са реалисти


Хороскоп за деня - 11 април

Овенът да не отказва помощ, ако му поискат, съветва астрологът Ивелина Пенчева. Може да се засили романтичният му интерес към някой колега от противоположния пол, но нека да внимава, пише тя в своя хороскоп за деня, публикуван в tribune.bg.

Телецът е склонен да се поглези, да мързелува, но от друга страна е възможно да има доста причини да спори и да се възмущава.

Близнаците да избягват конфликтите, предупреждава астрологът. Ако получат оферта, да не отговарят веднага, а да помислят добре, добавя тя.

Раците пък ще трябва да се приспособят към обстоятелствата и да не бъдат твърде упорити! Да се стараят желанията им да са по-реалистични, съветва Ивелина Пенчева.

Лъв ще има ситуация, от която трябва да извлече правилният урок, а в семейната среда трябва да се научи да запазва спокойствие.

Астрологът съветва Девите да избягат хора и места, където е възможно да възникнат конфликти и да внимават, защото физическото натоварване или психологическият стрес могат да застрашат здравословното им състояние.

Везните да се отпуснат и да бъдат отворени към света и той ще им отговори с любов и разбиране.

Скорпионът да се опита да се адаптира към ситуацията и да извлечете максимума от нея, съветва астрологът.

Стрелецът пък е желателно да намали активността си и да помни, че всяко действие поражда противодействие!

Козирогът да се пази да не стане жертва на манипулатори, предупреждава Ивелина Пенчева.

За Водолей положителните промени ще се появят незабелязано и няма да изискват много усилия от тях.

Рибите пък да не се страхуват да взимат важни решения на интуитивно ниво, но да бъдат  практични и рационални, съветва Ивелина Пенчева. 

22-ят слънчев ден е свързан със свободния избор, с движение във времето и пространството. Добре е в този ден да се направи избор на пътя, пише в своя слънчев хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

„Това е време за неочакваните и внезапни промени, но да не се внася хаос! Много неща можете да измените към по-добро. Препоръчва се да се предприемат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да си смените прическата. Нищо не трябва да се планира предварително и да се действа по предварителен сценарий“, предупреждава астрологът.

„Действайте по интуиция! Вслушвайте се във вътрешния си глас! Неподходящо е за начало на нови дела. Необходимо е да се освобождавате от всичко ненужно. Благоприятно е за пътешествие, нови контакти и нови запознанства. Не се препоръчва да стоите в къщи и нищо да не правите. Бъдете повече сред хората навън! Направете пауза и малко си отдъхнете – нека вятърът проветри мозъка ви! Проявявайте чест, благородство и достойнство! Помагайте на приятели и близки“, съветва Ивелина Пенчева.

„Не избягвайте съпружеските обятия! Отдайте се на любовта! Не подписвайте важни документи! Ден за баня. Можете да се подстригвате и да режете ноктите си“, добавя тя.

„Не трябва да се гладува. Да се яде повече! Храната трябва да е лека и вегетарианска. Пийте повече чай! Подходящо за различни салати, закуски. От алкохола се препоръчва бяло вино, бира. Да се избягва месо, особено хрущяли и кокали“, предупреждава астрологът.

„За предпочитане са неярките и размити цветове. Избягвайте всички пъстри цветове, особено червено и оранжево“, добавя тя.

„Сънищата са пророчески и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате множество сънища – знак за благоприятни промени в живота. Да сънувате огън е знак за помощ и успех, дърво в гората – ново запознанство и покровителство. Да се къпете във вода или да сънувате вода е лош знак. Дъжд – знак за изцеление и защита. Да усетите полъха на вятъра, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и покровителство свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за позор и разобличаване“, добавя Ивелина Пенчева.
 


В категории: Астро