Пенка, чийто дом изгоря на Коледа, се нанесе в чудно жилище навръх Нова година (СНИМКИ)

Пенка и семейството й влязоха в новия дом. Те ще останат в това жилище, докато бъде ремонтиран техния апартамент


Община Бургас осигури покрив на семейството, условията са прекрасни 


Пенка, двете й невръстни деца, брат й и майка й ще посрещнат Нова година в ремонтирано и обзаведено с всичко необходимо общинско жилище, съобщават от Община Бургас.

Както Флагман.бг писа семейството остана без дом, след като апартаментът им в  блок 94 в ж.к. " Меден рудник" изгоря навръх Коледа.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)


Холът е много приличен

Новият им дом се също е в "Меден рудник". Днес те получиха ключовете за апартамента и веднага пренесоха багажа си там. Малките не скриха радостта си, че ще имат хубава детска стая. Жилището разполага с 3 стаи и кухня, оборудвани със всичко необходимо, включително отоплителни, кухненски уреди и посуда.


Децата ще имат своя стая в новия апартамент

Веднага след оповестяването на трагедията, кметът Димитър Николов разпореди на пострадалото семейство да бъде отпуснато общинско жилище.

Семейството ще плаща преференциален наем и ще остане в апартамента, докато техният бъде ремонтиран. Доброволци вече се наеха да помагат на Пенка. Нейни съседи препоръчаха, ако имате възможност да и дарявате само строителни материали и уреди за бита, но не и пари. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)


Кухнята е оборудвана с всичко необходимо


А това е спалнята


В категории: Меден Рудник , Животът