Плажът в Крайморие открива сезона в събота, ивицата е по-чиста отвсякога

Наемателят Николай Димитров с последни приготовления преди старта на Лято 2019. Плажът в Крайморие определено ще ви изненада


Безплатен паркинг и много удобства за посетителите през Лято 2019

Хитовият плаж в Крайморие ще открие сезона в събота, съобщи за Флагман.бг наемателят Николай Димитров.

От втората половина на април тече трескава подготовка за Лято 2019 и резултатът днес е видим – ивицата е изчистена до съвършенство.

Плажът отговаря на всички изисквания и ако пожелае със сигурност ще получи най-високия сертификат за качество в туристическия сектор – „Син флаг”.

Добрата новина е, е че вече има и голям и напълно безплатен паркинг – за над 100 автомобила, а до дни ще бъде пригоден и още един.

За максималния комфорт на плажуващите стопанинът е осигурил и нови чадъри, шезлонги, пътеки, които достигат до морето, душове, съблекални и тоалетни, а Крайморие е една от малкото плажни ивици, които са напълно достъпни за инвалиди.

Този сезон бе реализирана интересната идея за рибата Пластик – за събиране и рециклиране на пластмасови отпадъци. Средствата, които ще се генерират от рециклирането в края на лятото, ще бъдат дарени за благотворителна кауза.

„От 2017 година, когато поехме плажа започнахме да пречистваме пясъка. Изхвърлили сме тонове боклуци и днес плаж Крайморие е по-чист отвсякога. Постарахме се да надградим всичко, което сме правили до този момент и да осигурим много нови придобивки за плажуващите. Не говоря само за водни атракционни, а за удобство и сигурна среда. Знаете, че сигурността е основна задача още от първия ни ден и сме ангажирали най-добрите спасители в Бургаска област”, каза Николай Димитров.

Освен познатите брандове, превърнали се в марка като страхотния бар „Айляка”, тази година има и няколко нови заведения, които заслужават вашето внимание.

Не пропускайте, плаж „Крайморие” ви очаква от събота – напълно подготвен за всички посетители.

Вижте как тече трескавата подготовка за Лято 2019 – резултатът е впечатляващ

Ивицата е изчистена до съвършенство, шезлонгите и чадърите са наредени и в събота ще бъде даден символичен старт на сезона
Плажът в Крайморие се превърна в истински оазис
Наемателят Николай Димитров премина с тази машина през ивицата няколко хиляди пъти, за да придобие пясъка съвсем различен вид. Днес резултатът е впечатляващ

 




В категории: Бургас