Помните ли Карнобатман? Ангел седна надрусан зад волана на БМВ-то си, но бургаските ченгета го спипаха

Ангел Радичев се прочу с екшъна, който спретна на АМ”Тракия” през 2016 г.


32-годишният мъж е бил тестван за наркотици, апаратът отчел положителна проба
Помните ли Ангел Радичев, нацепеният млад мъж от Карнобат, който през 2016 година, бе готов да нокаутира шофьор на автобус, заради това, че карал бавно на магистралата. Ангел шеговито бе наричан Карнобатман, защото като седнеше зад волана се считаше за безсмъртен.

Той бе осъден за това провинение, но вместо да се укроти, отново се набърка в неприятности, научи Флагман.бг.  Ангел Радичев е спипан от бургаските ченгета да шофира луксозното си БМВ 6 надрусан. Униформените са го спрели на ул."Ген.Гурко" и щом го видели веднага осъзнали, че е на сериозни стимуланти.

Оказало се, че карнобатският хулиган шофирал след употреба на наркотици. Радичев е тестван с апарат, който отчел положителна проба на тетрахидроканабинол- канабис. 32-годишната батка дори дал кръвна проба в УМБАЛ-Бургас, явно смятайки, че ще му се размине, но е нямал този късмет. Ченгетата му щракнали белезниците и той прекарал едно денонощие на топло в ареста. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Припомняме, че 32-годишния мъж, чийто баща е собственик на голяма транспортна фирма, се прочу с бабаитските си прояви, след като в началото на август 2016 година около 50 км преди Бургас принуди шофьор на автобус, пълен с туристи, да спре на АМ „Тракия”. На свой ред татуираният мъжага също отби черния си „Мерцедес” и започна да сипе заплахи и обиди по адрес на възрастния водач. Целият екшън беше записан от възмутените пътници, а скандалното видео – изпратено до медиите. В  началото на април 2017 г. Радичев получи 2 години пробация, поправителен труд и удържане на 25 % от заплатата му след дивия екшън, който сътвори на магистрала.

През декември 2017 г. обаче се въвлече в нови неприятности, след като лъскавата му кола е била засечена от друг автомобил на ул. „Иван Вазов” в Бургас. До сериозен удар и катастрофа не се стигнало, но това не попречило на карнобатлията да изскочи бесен от колата и да строши предното стъкло на другия автомобил. Екшънът бил гарниран с викове и крясъци от страна на Радичев, който обаче минути по-късно се усетил, че е в период на пробация и започнал да брои тлъсти пачки, за да плати на пострадалия шофьор, разказаха тогава свидетели на случката (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В категории: Крими