През 2019 г. много двойки ще се разделят, ще има масови разорения от хазарт

Всеки, които се припознае в новата епоха на духа и действа по новому, ще има успехи през 2019-та, казва астрологът Даниела Ангелова


Лъжите на политиците ще лъснат и ще се обостри вниманието към качеството на информацията, прогнозира Даниела Ангелова



Даниела Ангелова е психолог по образование и астролог по призвание. Според нея, животът е като пъзел, в който отделните елементи имат числов еквивалент, а душевността на всеки индивид има един цифров отпечатък, който е уникален.
Оказва се, че универсална формула за успеха няма, но има начин да вървим по пътя си щастливи.


-Броени дни остават до началото на 2019-та. С какво тя ще е по-различна от отминаващата 2018-та?

-През Новата година ще имаме втора и последна възможност за съзнателна промяна към прозрение, към изчистване на негативните емоции, обиди, насилие. Нужно е да станем по-градивни. Дава ни се повече разум и шанс за духовно извисяване, изостря се вниманието към качеството на информацията. Променят се условията и разбиранията за търговия, образование, обучение и справяне с вредни навици. Изменя се и отношението към другите форми на живот на планетата, а и към самата нея.
2019-та е по-различна и с това, че ще сме под силното влияние на Луната и Слънцето, на Меркурий и Марс, на Юпитер и в същото време ще обобщим два цикъла от три и седем години. Или казано разбираемо, енергията на планетата ни и животът на нея продължават да се изчистват, да се вдига вибрационното ниво, съзнанието на хората навлиза в по-динамичен период на промяна...

-Това свързано ли е с пророкувания квантов преход, заради който се заговори за край на света, визирайки това, че 2012 г. е последна година според календара на маите?

-Да, тогава навлязоха нови космически енергии на планетата и съответно това влияе върху живота. Имахме съвпадение на космически обекти и числови вибрации, които дадоха ход на един продължителен годишен цикъл, носещ в себе си всички малки – 3 годишен, 7 годишен, 9 годишен и 12 годишен, но още с навлизането в новото хилядолетие, т.е. през 2000 г., се измениха много неща. Едно от тях бе промяна във вибрацията на самите години. Двойката (която съответства на Луната, психичното съзнание и човешките емоции) и единицата (Слънцето и индивидуалното съзнание) имат доста различна психологическа, енергийна и космическа характеристика.
Годината 2019 се явява обобщаваща на два цикъла от три (Меркурий), седем (Сатурн) и от 19 години (считано от 2000 г.), които съдържат в себе си пълната обиколка на Лунните възли (северен и южен)... Оказва се, че се намираме едновременно в края на един огромен епохален преход и сме в началото на друг такъв.

-За този преход има ли някакъв пръст и „планетата“ Нибиру, заради която богаташите зад Океана са луднали и се чудят как да се скрият?

-Не, няма нищо общо, но промените, за които говоря, са неизбежни.

-Първият ден в 2019-та ще посрещнем със съвпад на Слънцето и Сатурн, които ще са в благоприятна комбинация с Луната и Нептун. Венера и Плутон също са в хармоничен аспект, но Юпитер и Нептун са в квадрат. Как ще ни се отразят тези аспекти?

-Всъщност, новата година ще посрещнем в намаляваща Луна в знака Скорпион, което още веднъж потвърждава това, че става въпрос за избор, който всеки от нас ще направи. Колкото по-съзнателен и отговорен е той, толкова ще е по-добре за всички ни. Скорпионът е двойнствен знак и той съдържа двата полюса на електромагнита, или може да съответства на 3 и 7, които дават различен подход, но имат еднакъв резултат и това е пълнота (10), завършеност, резултатност от минали усилия и начало на нещо ново. Още през януари има активност и трансформация, която засяга не само личностното ниво, а и обществото ни като съвкупност. Ще има повече страсти, крайни настроения, разделение в обществото по социален и икономически статус, но и сформиране на нови групи от хора.

-Наричат 2019-та годината на Юпитер – планетата на късмета и на щастието. Какво трябва да направим и от какво да се пазим, за да имаме сполука през следващите 12 месеца?

-Ако кажем, че е само под Юпитер, това би ни дало доста ограничаваща информация, която по принцип ще е вярна, но непълна и това ни лишава от повечето възможности, които на практика имаме. Ще ни влияят силно и Луната, и Слънцето, Меркурий и Марс. А късметът е нещо, за което трябва да си подготвен. Той не е случайност, още повече пък щастието. Хората не могат да разберат, че житейските условия са пряко отражение от мисленето, поведението, вярата и усилията на всеки един от нас. Външните условия абсолютно винаги съответстват на вътрешното съдържание у човека или доколко е развито неговото индивидуално съзнание, доколко е трансформирал животинската си природа и одухотворил себе си.
През годината ще се разрасне и осъзнава информацията относно религия и вяра, лъжепророци и истина. Ще се разбира и дали е подвеждащата на всички нива – от правителствата и в този смисъл всички световни организации – до личностното съзнание на всеки от нас.

-Преди десетина години една бургаска ясновидка предсказа, че през 2019-та Русия може да бъде нападната от НАТО. Тогава думите й звучаха налудничаво, но с всяка следваща година напрежението между Москва и Киев расте. Възможно ли е след анексията на Крим и конфликта в Азовско море да се стигне до война и кога е най-голяма вероятност това да се случи?

-Единствената, която ни заплашва, е войната със себе си и оттам с всеки и всичко.
Не мисля, че ще се стигне до глобален конфликт с използване на оръжия в Европа, макар че, като цяло светът е заплашен от унищожение, което идва от личната деградация на човека и тя се отразява и върху флората, фауната и енергията на планетата. Човек е малък, Духът е голям и там, където има Дух и човек в едно, нещата се развиват и запазват.

-А какво би посъветвала политиците?

-През годините се убедих, че алчността, амбицията и гордостта са болестно състояние. Нормално е в едно болно общество да се залага на болни амбиции и да се утвърждава като норма стремежът към власт и робство. За съжаление при повечето политици са безпредметни съветите, защото по съдържание тези хора не отговорят на духовните критерии. И все пак, понеже няма власт, която да принадлежи само на властимащите, и защото тя е дадена им сега и може да се отнеме по всяко време, ги съветвам да се научат на смирение. Да си повтарят ежедневно, че са толкова малки спрямо космическата власт, че не е нужно да показват фалшива сила, защото в крайна сметка всички сме подвластни на смъртната си биологична природа. Алчността е нещо, което не се измерва само с пари. Тя има и нематериален характер - това е дефицит на вниманието, на чувствата, на същността ти. Ти трябва да си обърнат в себе си и тогава ще видиш, че и всички останали сме свързани в едно. Трябва да оценяваш това, което ти е дадено и отговорно да се отнасяш с него, иначе в някакъв момент ти го вземат.

-2019-та е годината на избори. Очаква се поне два пъти българите да се наредят пред урните. Вероятно вотът за Европарламента ще е на 26 май, а през октомври гражданите на Бургас и на останалите селища в страната ще избират кметове и общински съветници, като изборите през пролетта ще са ключови, защото от тях зависи дали ще има и предсрочни парламентарни. Подходяща ли е датата за вота и каква е вероятността управляващите да го загубят?

-До месец май народът ще стане много по-активен. Онова, което ще ни се струпва на главите като новости от икономически характер, ще повлияе и върху политическата обстановка. Можем да наблюдаваме сформиране на нови партии или обединяване на такива, които не успяха да преминат процентната бариера за влизане в парламента. Ще има все повече пробудени хора и макар елементът на принуда да е главен фактор за „бунт на съзнанието или бунт на робите”, то е очевидно, че много лъжи ще лъснат. Годината е пълна с разкрития, такъв е нейният характер, всичко скрито, неясно, покрито, фалшиво, изфабрикувано, подменено, всичко което не е истината – ще лъсва.

-Ясновидци бълват страшни предсказания – някои твърдят, че ще изригнат вулкани, други – предричат финансово цунами, което може да потопи икономически Европа. Големи ли са наистина рисковете от природни и финансови катаклизми през 2019-та?

-Ще претърпим известни природни катаклизми, които неминуемо ще засегнат на световно ниво – икономическото, социално и политическо статукво, но такова е новото време. То изисква и налага нови правила на живот и всяко едно съзнание трябва да се съобрази с това. Има два начина да се променим–доброволно и доброзорно. Ще са в сила и двата варианта. Принудата е основен елемент (все още) за развитието на човешкото същество и от нас зависи доколко искаме да се развиваме съзнателно и доколко ще ни се наложи доброзорно да го направим. Епохата на егото и индивидуалния път на душата отмина, вече сме в епохата на духа. Той съчетава и егото, и душата, или светата Троица /триединството/ напълно съответстват на годината. Класовото, социалното, икономическото, образователното и религиозното разделение се размиват, за да излезе наяве вътрешното съдържание или духът...

-Каква е вероятността кметът Димитър Николов, който е роден на 21 май 1967 г. в Бургас, да спечели четвърти мандат, ако местните избори са през октомври?

-Информацията е недостатъчна. Нямаме дата. Астрологията е точна наука и не може да се каже какво ще се случи, ако не се знае нито кога ще е самото събитие, нито имената и рождените дати на бъдещите съперници на кмета, защото върху избора на хората влияят планети и аспекти, които се менят понякога с часове и дори минути. Кои са останалите кандидати? Трябват ми и техните данни.

-Не са известни.

-Когато имате повече данни, може да поговорим по темата.

-А какво бихте посъветвала хората, които искат да започнат свой бизнес или пък да сключат брак през 2019-та? Кога е най-подходящото време за такива начинания?

-Всеки, който се припознае в новата епоха, т.е. ако мисли, чувства и действа по новому,  неминуемо ще успее. 2019-та има и регресивно действие - явяват се условия, които си пропуснал, за да престанеш да живееш в миналото. Възможности за новости и ново начало се явяват до средата на годината, като човек трябва да е насочен към онова, което силно го привлича, което обича, което има значение за него във времето. Ако говорим за краткосрочни проекти, то до август е идеален период. Годината е доста показателна относно семейство, деца и родовата памет. Много двойки ще се разделят, но и мнозина ще се оженят през годината. Да се внимава обаче със създаването на деца! До началото на месец май е някак провокативно да се отдаваме свободно на чувствата и страстите си, но от тях ще произлезе и следствие – това са децата. Хората да бъдат по отговорни и добре да размислят, преди да поискат да дадат живот на някоя душа! Бизнесът ще претърпи сериозни трансформации и съветвам хората да се ориентират към земята и дейности, свързани с опазването на природата, с облагородяване, с посредничество, комуникация, туризъм, спорт и забавления, които могат да се осъществяват в много населени места. Хората като цяло трябва да се ориентират към повече природосъобразен начин на живот и да се завърнат към естествената си среда – Земята и природата. Много българи ще бъдат изкушени от хазартни игри и могат сериозно да „изгорят” в желанието си за бързи и лесни печалби или богатство.

В категории: Бургас