Продават емблематична сграда на бургаския бизнесмен Красимир Воденичаров заради дългове

Преди 3 години Красимир Воденичаров чества 22-ата годишнина на фирмата си, но днес компанията му е затънала в дългове и продават основната й сграда


Комплексът му на ул.”Индустриална” излиза на търг срещу 3,47 млн.лева


Емблематичната сграда на бургаския бизнесмен Красимир Воденичаров на ул.Индустриална 94, където се помещават шоурумите на няколко големи специализиран фирми в санитарията, е обявена на публична продан от частен съдебен изпълнител заради дългове, установи проверка на Флагман.бг. (ВИЖТЕ ТУК)

Комплексът е на 4 етажа с общо РЗП от 773 кв.м. Мястото е изключително комуникативно – на метри от главния път Созопол-Бургас. Сградата е с вписаната договорна ипотека в Уникредит Булбанк, но върху нея има наложени възбрани от ДСК и Юробанк.


В тази сграда са и офисите на другите фирми на Красимир Воденичаров

Красимир Воденичаров е основен акционер „Елка КО” ООД, която е собственик на сградата. Компанията обаче има сериозни финансови проблеми, показва делото й в Търговския регистър, където има наложени няколко поред запора.

Красимир Воденичаров е познато име в бизнес средите в Бургас. Той има участие в още няколко фирми – „Елмаркет” ЕООД, „Елинвест България”, Елка Инженеринг” ООД, „Прометеум” ООД и „Аклайт Бълтария” ООД. Част от фирмите му са кредитори на "Елка КО" ООД, сочи справката в Търговския регистър.

В категории: Бизнес