Работната седмицата започва с кратки валежи, ще има и слънце, но за малко

Времето ще бъде предимно облачно, не забравяйте чадърите


Прогноза за времето – вторник, 7 май 2019 година

След поредица почивни дни, работната седмица започва с дъждовно време. Времето днес в Бургас ще бъде предимно облачно, слънцето ще се покаже съвсем за малко. В сутрешните часове и следобед се очакват краткотрайни валежи, не забравяйте да си вземете чадър. Термометърът ще удари едва 19 градуса и ще бъде доста по-хладно от вчерашния ден. Ще духа умерен вятър от запад, а вечерта ще навлезе по-студен от северозапад.

На север – в Поморие и Несебър времето също ще бъде доста мрачно. Валежи се очакват и там. Около 09 часа сутринта облачното време ще бъде придружено с краткотраен дъжд. Градусите няма да надвишат 19. Ще духа западен вятър.

В Руен и Сунгурларе първият работен ден ще бъде вероятно единственото място в района без никакви валежи. Времето днес обаче ще е предимно облачно. Максималните температури ще са между 9 и15 градуса. Ще духа слаб вятър от северозапад.

В Айтос и Карнобат слънцето също бъде доста оскъдно, в районите ще преобладава предимно облачно време. Очаква се слаб дъжд преди обяд. Живакът няма да показва повече от 16 градуса и ще се усеща доста по-хладно, отколкото вчера. Ще духа слаб северозападен вятър.

В районите около Царево и Малко Търново също се очакват превалявания. Времето ще бъде облачно, а градусите ще стигнат едва до 16. Ще духа и вятър. Времето никак няма да е подходящо за разходки. Днес времето в Созопол и Приморско също ще бъде доста по-хладно. Не излизайте без чадъри, защото в района се очакват краткотрайни превалявания. Градусът ще показва 18 и ще духа слаб вятър от запад.


В категории: Времето днес