Росен Черния рони крокодилски сълзи в съда, изкараха го тежко болен

„Признавам се за виновен, ще съдействам к‘от тряя се свръши, няма се укривам!“, промърмори, плачейки меденруднишката батка


Минасян скоро претърпял операция на крака, имал и дископатия, а след екшъна в бистро "Алегро" настинал

30-годишният Росен Минасян, по прякор Черния, който е обвинен за екшъна в бистро „Алегро“ в центъра на Бургас на 29 декември пророни крокодилски сълзи пред съдебния състав по време на гледането на мярката му за неотклонение. Черния призна пред магистратите, че е избил зъбите на 33-годишния охранител от дискотека „Планета“ Веселин Вълев, но изказа и съжаление за стореното.
„Признавам се за виновен, ще съдействам к‘от тряя се свърши, няма се укривам!“, проплака бургазлията.

Освен това защитникът му адв. Петър Димитров посочи като основна причина тежкото здравословно състояние на обвиняемия той да се размине с решетките. През октомври Черния претърпял операция на крака в Стара Загора, днес се появи с бинтована дясна ръка, страдал от дископатия и след задържането му е настинал, уточни адвокатът.

Той настоя за по-лека мярка за неотклонение, тъй като всички разходи по детето, жената, с която живее на семейни начала, и изплащането на кредита за апартамента в жк „Меден рудник“, лежали единствено в неговите плещи. Адв. Димитров посочи, че всъщност Черния не се опитал да избяга, а на летището в София е бил, защото е трябвало да пътува за Великобритания, тъй като на 2 януари е трябвало да бъде на работа там.

В съдебната зала стана ясно още, че Минасян живее и работи от 3 години в Англия като шофьор на местно летище. Нямал е предишни провинения и все още съдебно-медицинската експертиза не е категорична дали става въпрос за лека или средна телесна повреда.

След минути ще стане ясно определението на съда, очаквайте подробности във Флагман! 

В категории: Крими