Сълзи в ефира! Цветан Цветанов: Няма да кажа и една лоша дума за Бойко Борисов

Нищо от казаното от Бойко Борисов, не ме нарани, защото може би това е нещо, което не съм виждал през всичките тези години, каза Цветан Цветанов


Заместник-председателят на ГЕРБ в оставка се разплака в ефир и каза силни думи за премиера и Веско Маринов 

Няма да кажа лоша дума за Борисов, 18 години сме работили заедно. Това каза в студиото на „Тази събота“  заместник-председател на ГЕРБ в оставка Цветан Цветанов.

„Оценките на премиера са негово право и ще го оставя без коментар. За тези 40 дни бях коректен, лоялен и не казах нито една дума. Не смятам, че е редно да казвам нещо лошо за Борисов. Може би това е само негово право“, добави той. 

"Смятам, че след като 18 години си бил с един човек, по-добре да запазиш хладнокръвие, да си спокоен и уверен в това, за което си взел за решение", подчерта Цветанов. 

Водещата заяви на Цветанов, че той е на 2 метра от нея и тя вижда очите му, които са пълни със сълзи, на което той отговори: "Това е съвсем нормално, аз съм чувствителен човек и взимам решенията си съвсем осъзнато“, съобщава БЛИЦ.
„Нищо от казаното от премиера, не ме нарани, защото може би това е нещо, което не съм виждал през всичките тези години. Това е неговото поведение, неговата оценка. Мисля, че хората ще дадат оценка – не аз, не той“, сподели той.

"Искам да кажа, че се гордея, че познавам Веско Маринов. С него се чухме снощи, пътува за поредните покани, които има. Бил на 70-годишнина на един човек, чиито синове са го поканили на участие. Всеки има своите приятели – било то певци, лекари и хора с различни професии. В това няма нищо лошо", добави Цветанов. 

На въпрос дали Веселин Маринов е разочарован от думите на премира, гостът отвърна: "Не, и той е много чувствителен човек и ранима душа, но той, ако не е с тези си качества, нямаше да е Веско Маринов. На наши мероприятия са идвали и Мария Илиева, Криско, Любо... Това са хора, за които са били желанията на хората". 

"Решението за оставката го взех, след като разсъждавах 40 дни. В понеделник вечер със съпругата ми, когато легнаха децата, говорихме по темата до 2 ч. през нощта. Тя каза: "Каквото и решение да вземеш, ще те подкрепя", разказва Цветанов. 
 
„На другия ден във вторник проведохме 3 часа и половина разговор с Бойко Борисов. Не си повишихме тон. Смятам, че и сега в студиото не бива да говориш негативно и лошо за човека, с когото си работил 18 години. Присъщо е на българина, след като сте работили или били заедно, при поява на различно мнение и раздяла, тогава всеки започва да говори какви ли не небивалици", каза още Цветанов. 
 


В категории: Политика