Само във Флагман.бг: Мъж от Ямбол умишлено прегази с кола кучето на съседите си (СНИМКА/ВИДЕО)

Направил го е не по невнимание, а съвсем умишлено, твърдят собствениците на четириногото


От известно време Живко Железчев заплашвал съседите си, че ще убие всички кучета на улицата

Мъж прегази умишлено кучето на съседите си в Ямбол. Сигналът е изпратен до редакцията на Флагман.бг от стопанката на четириногото - Силвия Георгиева. 

"Кучето, което се казва Габи, дойде на нашата улица преди около 10 години, когато беше още бебе. Оттогава го храним и се грижим за него. От известно време получаваме заплахи от съседа ни Живко Железчев, че ще го убие. Реших да осиновя Габи, за да не пострада. Но тъй като е свикнало да живее на улицата, много трудно се задържа в двора. На 3 юни намерихме кучето в безпомощно състояние пред къщата на наша съседка", пише Силвия в рубриката ни "Вашият сигнал до ФЛАГМАН.БГ".

Това е Живко Железчев, твърди Силвия Георгиева

Жестокостта към животното е заснета от охранителната камера на една от къщите в близост. На кадрите се вижда, че въпросният съсед премазва Габи с колата си рано сутринта. Макар че има време да спре, или да заобиколи кучето, той умишлено минава през четириногото. 

Силвия е подала сигнал до Районната прокуратура в Ямбол и се надява на адекватни мерки от страна на държавното обвинение. 

 


В категории: Ямбол