Само във Флагман.бг: Вижте как дребните търговци се бранят от НАП в Бургас!

Хлопнаха кепенците на популярната пожарникарска кола, която е превърната в будка за сандвичи до Морската градина в ж. к. "Зорница"


 Две оборотни заведения запечатани за нарушения

Два от най-оборотните обекти за бързо хранене в различни части на Бургас са били запечатани от служители на НАП, видя репортер на Флагман.Бг. Стряскащите лепенки с голям надпис СТОП са разлепени по витрините. Причината за затварянето е неясна, но по всяка вероятност става въпрос за открити от служителите нарушения. Акцията се е провела в близките дни. Единият обект се намира на пл. „Тройката“ и предлага гръцки гироси, сандвичи и напитки.

Другият обект е популярната пожарникарска кола, която е превърната в будка за сандвичи до Морската градина в ж. к. "Зорница". От там намериха и оригинален начин да се защитят пред клиентите и да се борят за правата на дребния бизнес. Служителите описаха подробно ситуацията и подкрепиха твърденията си с документи:

„Уважаеми, клиенти!

Съжаляваме, но не можем да работим. От Национална агенция по приходите ни наложиха принудителна мярка запечатване на обект.

Утре ще излезе решение на административният съд в Бургас дали решението на НАП е основателно, или пък не.

Своевременно ще ви информираме кога ще отворим отново .

На всички, които са идвали на място и са загубили време, се извиняваме .

За да не оставате с грешни впечатления за нас, ние ще публикуваме всички документи, съпътстващи наложената ни мярка .

Изводите от което ще оставим на вас.“

Припомняме, че от НАП въведоха практиката да запечатват обекти при неиздаване на касова бележка и бургазлии редовно стават свидетели на подобни съобщения по витрините на магазини и заведения.