Топ криминалистът Павел и любимата му Кристияна сбъднаха своята приказка, казаха си „Да” на живописния скалист бряг край Созопол

Павел и Криси са заедно от 3 години, любовта пламва между тях от пръв поглед, разкриват близки до новото семейство Димитрови


Семейство Димитрови се врече във вечна вярност и пред Бог в храм „Свети Никола” в Черноморец

Един от най-добрите кадри на ОД на МВР Бургас криминалистът Павел Димитров и неговата любима Кристияна сбъднаха своята мечтана приказка и си казаха „ДА” на фона на живописния скалист бряг край „Буджака” в Созопол.

Осми юни се превърна в най-красивия и важен ден за новото семейство Димитрови. Влюбената двойка се врече във вечна вярност и пред Господ в храм „Свети Никола” в Черноморец. Романтичният празник на семейство Димитрови продължи в изискания ресторант „Златна котва” в Бургас, където булката и младоженецът потънаха в първия си брачен танц. За кум Павел бе избрал неговия приятел, колега и мъжка опора в живота – треньорът-ченге Венелин Русинов, а в ролята на кумата влезе неговата съпруга Христина.

Любовта между 27-годишния Павел и 26-годишната Криси пламнала почти веднага след като се виждат за първи път. В обща компания и сред приятели, между тях бързо започват да хвърчат искри и запознанството им започва да гради онази романтична приказка, за която хората пишат песни и гледаме по филмите. Павел и Криси са заедно вече 3 щастливи години.

Морето, както при всички морски деца, има особена семантика за тях. Неслучайно криминалистът избира именно Созопол и неговите живописни скали, за да предложи брак на своята избраница, а година по-късно се венчават на фона на безкрайната морска синева.

Павел Димитров е криминалистът от Второ РУ в Бургас, който през последните години с гордост може да бъде сочен за пример. След напрегнатото ежедневие и множеството арести в професията му, Павел намира време да се отдаде и на малките деца. Той е треньор в полицейския джиу джицу клуб, къде обучава над 20 малчугана на спортни изкуства.

Тази година бе един от лауреат в класацията на Флагман.бг „Личност на годината 2019” (ВИЖ ТУК)

ОД на МВР Бургас и екипът на Флагман.бг поздравява младото семейство и му желае попътен вятър в морето на брачния живот!




В категории: Лайфстайл