Това ли е BG VIP? Чалгаджийки и Брадърки мятат гьобеци в ефир - за да победят на финала (ВИДЕО)

Нова телевизия тази вечер е Планета - силикони, джуки... минижупи


Изпростяването е на макс, а сцената прилича на квартална кръчма

Ефирът на Нова телевизия заприлича на тв Планета на финала на VIP Brother Most Wanted. Кючеци, гьобеци и алелелей изпълниха сцената на шоуто в опита на участниците да спечелят вота на зрителите на финала. Първи на сцената излезе Гъмов, който културно се представи с хит на Любо Киров. След това обаче задръжките паднаха и шоуто заприлича на квартална кръчма - на сцената излезе Никита, заедно с Емануела и кючеците започнаха  с "песента" "Нотариално заверен". Азис, Джизъса и Златка също се включиха мощно с чупки в кръста. 

Бурни аплодисменти за чалга дивите и след тях на сцената цъфна Джулката по прозрачна мини рокличка, заедно с фолкаджийката Анелия. Така изпростяването продължи на макс.

Половината чалга гилдия в момента се намира на сцената на Брадъра - Азис е водещ, гаджето на Кубрат Пулев - Андреа - защитник, Емануела, Анелия... Кой знае още кой ще се появи до края в 23 часа. 

Участниците бяха отсрамени от Уош и Скандау, както и от Златка и  Благой, които изпяха един от най-големите хитове, заедно с Кристина Димитрова и Орлин Горанов.

Какво ли още ще се случи на сцената до 23 часа - когато е финалът и се очаква да обявят краят завинаги на брадърите в България. Кой ще е последният победител - очаквайте във Флагман.