В болничен ли е бил началникът на Горското в Руен, докато открива автомивката си?

Юмер Юмер(на преден план) откри автомивката си в Руен преди няколко дни, в овала е шефът му Тодор Тодоров, а зад на Юмер Исмаил Осман


Кметът Исмаил Осман реже лентичката на обекта му, на кадрите се забелязва и шефът на Горското в Айтос Тодор Тодоров, пряк ръководител на Юмер

Началникът на Горското в Руен Юмер Юмер уж е в болничен, а открива модерна автомивка на входа на града, написаха ни местни жители чрез платформата „

Те ни изпратиха кадри от тържественото отваряне на врати на обекта, а на фотосите се вижда кметът на Руен Исмаил Осман, който лично прерязва лентичката на обекта, както и Тодор Тодоров, директор на Държавното горско стопанство в Айтос, пряк ръководител на Юмер Юмер.

Местни жители твърдят, че той е бил дълъг болничен, но всеки ден го виждали да подготвя работата на обекта си. Те са категорични, че това е груба злоупотреба и призовават институциите да проверят документите му.

Флагман.бг извърши проверка на сигнала. Обадихме се на Тодор Тодоров, директор на ДГС Айтос. „Действително бях на откриването на автомивката, но Юмер Юмер, началник на участък в Руен, беше в отпуск, а не в болничен“, отговори ни Тодор Тодоров.

След като извърши проверка на документите той изясни следното: Юмер е бил в болничен от 16 до 29-ти април, а от 3 до 17 май е в полагаем годишен отпуск.

Свързахме се и с Юмер Юмер, но версията му се разминаваше с тази на прекия му началник. „Не си спомням кога бях в болничен, имах проблем, лекувах се – една седмица или десет дни, не съм много сигурен, но излязох в годишен отпуск от 9-ти май, много добре си спомням“, категоричен бе Юмер Юмер.

И Юмер, и Тодоров звучаха много категорично, но е факт, че има сериозно разминаване между датите, които двамата са посочили - или единият от тях лъже, или и двамата.

Дали е имало злоупотреба с болнични – ще установи евентуална проверка, но в Руен много хора са категорични, че са виждали Юмер на автомивката почти ежедневно в последния месец.

 

 


В категории: Животът