В ефир да бараш барабана! Сузанита 20 минути си намества бюста в марков сутиен при Венета Райкова

Ето това са идолите на днешните подрастващи – дали ударихме дъното – не, усилено копаем под него

Рапърката се фука, че е облечена в скъпи парцалки, само обувките й стрували 2 бона

16-годишната певица Сузанита отново удари дъното, като се появи по анцуг и 20 минути си наместваше бюста в марков сутиен при Венета Райкова по бТВ. Рапърката, която е идол за подрастващите в България, се похвали, кикотейки се, че е облечена много марково, само обувките й били за 2 бона. Тя не пропусна да отбележи обаче, че е имало дни, в които седяла и без 1 стотинка – гладна и нещастна. „Брояла съм стотинки да ходя да пия едно кафе и въобще не ми пука“, каза наперената певица.

Фурията Сузанита сподели още, че има нова тръпка в живота си, а бившият й приятел – бургазлията Александър вече е само хубав спомен, разделили са се преди месец, но тя вече е влюбена до уши в новото си гадже. „Свободен е, вземайте го“, обърна се Сузанита към водещата Венета Райкова.

Новото й гадже обаче било богато, забавно, с чувство за хумор. Дори не знаел коя е, когато я видял. Питал я защо е разголена и скандална, притеснявал се някой да не я открадне. Били заедно от месец! Правел й подаръци, които не се изразявали само в букети и бонбони.

Тя разкри още, че преживяла нещо страшно, докато била на участие в село до турската граница, където няма линейка, няма и обхват. Спукала й се киста на сцената, докато се мята в туъркинг, но тя разбрала за това повече от 24 часа след случилото се, когато изпитала нечовешки болки и получила перитонит.

Дъщерята на Орхан Мурад се похвали, че ще снима филм – какъв ли ще е той, тръпнем в очакване. Тя не ходела на училище, била на самостоятелна форма на обучение, но нямала време да чете книги.

За сметка на това се похвали, че завела баба си и майка си на дискотека, за да им пеят на ушенце, дамите от три поколения купонясвали до 6 часа сутринта.

Вярвала в Господ, но била страшна грешница. Сбила се в дискотека и пратила момиче в болница. Причината било семейството й – пребитата обидила баща й и майка й. "Аз съм много добър човек, стига да не засягат семейството и гаджето ми. Тогава чашата прелива", обяви рапърката.

Друга красавица – фолкдивата Цветелина Янева също демонстрира висок стандарт, докато половинката й Делян Пеевски се покрива в предизборната кампания. Кандидатът дори не се появи при представянето на листата на ДПС от лидера Мустафа Карадайъ.

Къде е кандидатът за евродепутат Делян Пеевски и до момента никой не знае, как провежда предизборната си кампания – също е мираж. За сметка на това фолкфурията Цветелина Янева, която му роди бебе през септември 2017 г. се хвали в Инстаграм как се качва на VIP вагон от Мадрид за Аликанте, обута в маратонки “Шанел” (1500 евро), как преди това закусва churros в тишъртка Dior ( 700 евро) и очила Louis Vuitton ( 12 990 паунда), как се разхожда из слънчев Мадрид.

Видно е само от няколко от снимките й в Инстаграм, фолкаджийката разнася по себе си маркови дрехи за стотици хиляди евро и не пропуска да се похвали с това пред феновете си.

Ето това са идолите на днешните подрастващи – дали ударихме дъното – не, усилено копаем под него. Вижте цялото интервю на Сузанита, което няма нужда от коментар:


В категории: Лайфстайл