В "Tibino" не просто готвят, а творят превъзходна италианска и средиземноморска кухня

Меню е специално изготвено от креативните ръце на MasterChef Севда Димитрова


Панорамна гледка към залива на Бургас допълва изживяването от отличната храна

Ресторант "Tibino" се намира на метри от морето на ул. „Георги Казаков-Даскала“ 1 в кв. Сарафово. В това прекрасно място предлагат кухня вдъхновена от италианските традиции и истинския средиземноморски вкус!

Нашият ресторант е сезонен, отваряме го за трето по ред лято. Всеки сезон обновяваме менюто, като тази година сме радостни да обявим, че нашия ресторант ще работи в колаборация със столичния ресторант "Ahora" на чело с победителя от втори сезон на MasterChef – шеф Севда Димитрова“, споделиха от екипа на заведението.

Прекрасната лятна градина, в която ще се насладите на слънчевите дни и топли вечери, е идеалното място за отмора и наслада

Крайморският ресторант в Сарафово вече си е завоювал верни почитатели. Много чужденци и бургазлии чакат отварянето на "Tibino", за да похапнат отново от вкусните италиански специалитети.

В новото меню предложенията са специално подготвени от Севда Димитрова. Нейният характерен почерк - комбинация от вкусове съчетаващи различни стилове, наблягайки на качествени продукти и производители, ще сюрпризира посетителите на "Tibino" с изненадващи предложения и оригинални рецепти.

Ще може да опитате различни техники, текстури и импровизации сътворени от ръцете на един истински MasterChef и неговият екип!

Вълнуваща авторска кухня, всяка поднесена чиния ще ви донесе емоция и истинска наслада

„В Tibino вярваме, че сме различни, защото не просто искаме да ви нагостим с вкусни блюда, но и да направим престоя ви при нас незабравим. Целта ни е да създадем усещане, което да направи вечерята, обяда, срещата ви с приятели, с любими хора, почивката ви, деня ви незабравим!“ заявиха от крайморския ресторант.

Уютна и прохладна вътрешната зала осигурява комфорта ви в горещите летни дни, а и в дъждовните такива

За екипа на бутиковия ресторант представата за добро преживяване е комбинация от:

*Вкусна храна, която да изпълва сетивата 

*Прекрасна обстановка, която да допълни приятното усещане от поднесената кухня 

*Красива гледка, която да завърши картината - наречена "Tibino".


В категории: Лайфстайл