Валери Симеонов: На пращайте в ЕП послушковци, имаме нужда от хора на действието!

Както винаги на избори, така и днес Симеонов гласува в училище „Найден Геров” в жк „Меден рудник”


Водачът на НФСБ пусна своя глас в 10:30 ч. и пое към столицата, за да наблюдава работата на предизборния щаб

Лидерът на НФСБ и създател на патриотичната телевизия СКАТ ТВ, която започна своето излъчване от малък офис в жк „Меден рудник” през 1993 г. – Валери Симеонов и днес, 26 май 2019 г., не изневери на традицията и на уважението към своите съграждани. Въпреки че от доста време живее при болната си майка в жк „Зорница”, той не променя своята адресна регистрация и не продава двустайно си жилище в жк „Меден рудник”.

Точно в 10:30 ч., частът на който той не изневерява от първите демократични избори насам, Симеонов се яви пред секционната комисия в училище „Найден Геров”. Очакваше го стълпотворение от журналисти, познаващи нрава му да бъде точен, бърз и да се изказва лаконично. Преди да пусне своята бюлетина, водачът на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов”, в която НФСБ върви редом със Средна европейска класа, заяви следното:

„Днес е решителен ден за това дали България ще бъде реална част от развита Европа. Досега изпращахме послушковци в Европарламента, време е да пратим хора на действието. Има такива у нас, те се доказаха чрез свършена работа. Европа днес се нуждае от такива хора, а не от бюрократи, чиновници и послушковци, които я доведоха до усложненото й настояще”, каза Симеонов.

Веднага след това той пусна бюлетината, качи се в служебната кола на НФСБ – българско производство на ловешка фирма и пое към столицата. Той смята, че днес лично трябва да наблюдава изборния процес в централата на НФСБ на ул. „Раковска” 134.
 


В категории: Евроизбори'2019