Вижте как почнаха да ни наказват заради разбития участък от АМ „Тракия”

Около 60 км в двете посоки на магистралата са осеяни от този знак, мобилна радарна система ще ви дере и а 3 км отгоре


Наш читател предупреждава, че ще ви залеят с глоби, ако не се подчините да преминете в дясната лента

Много водачи на МПС ще започнат да получават известия за непоносимо несправедиви глоби заради превишена скорост в разбития участък от двете посоки на АМ „Тракия” между Нова Загора и Пловдив. За това предупреди наш читател, който ни изпрати собствения си електронен фиш за 400 лв. - заради това, че е шофирал в района на  км 190 със 137 км/ч при разрешени 90 км/ч, обозначени със знак В 26.
Той твърди, че да се управлява автомобил с 90 км/ч трябва да се движиш само в дясната лента, по която ще разбиеш колата си и ще останеш без зъби в участък от около 60 км.

„Гавра е, заради некачественото строителство на този лот от магистралата, заради окрадените пари, безнаказаността на виновните и бездействието на АПИ, да се наказват гражданите – ние нямаме  вина. Възмутен съм и съм съгласен, че хората недоволстват, затова не искат повече такива управници и искат да сменят системата”, пише ни нашият читател.


Глобата е 400 лв., защото човекът е шофирал със 137 км/ч. при разрешени по принцип 140 км/ч.

Иска да е пълезен и съветва стриктно да спазвате тези знаци от кадрите, които публикуваме и с които е осеян пътят. Те са се превърнали в златна кокошка за държавата. Заповедта за ограничаване на скоростта по този начин е от 27 септември 2018 г. и тепърва електронните фишове ще пристигат при „нарушителите”. Пътен знак „В26“ означава „Забранено е движение със скорост, по-висока от означената“. Използва се за въвеждане на ограничение на допустимата максимална скорост на движение. Числото върху пътния знак, указващо допустимата максимална скорост на движение, трябва да е кратно на 10. Въведената забрана е в сила до следващото кръстовище или до пътен знак, който отменя забраната.

В категории: Животът