Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук

Лили Симеонова е изгоряла с 1000 лв., твърди, че мъжът има и присъди

Ужилени дами се свързаха с редакцията ни, измамата е огромна

Няколко бургазлийки твърдят в сигнал до Флагман.бг, че млад мъж със завидна физика ги е измамил с пари назаем. Дамите изпратиха до редакцията ни доказателства и съобщиха, че са подали сигнал в полицията срещу въпросното лице с профил Машината Владимиров в социалните мрежи. 

Лили Симеонова се свърза с нас, за да разкрие измамата. Тя е изпратила 1000 лв. на мъжа, ползвайки Уестърн Юнион. Имала е думата му, че ще ги върне своевременно. 

"Валентин Касъров (това е истинското има на Машината Владимиров, б. а.) ми поиска в заем 1000 лв. за кратък срок, но все още не ми ги е върнал. Качих профила му в една група и се оказа, че е измамил още доста хора. В Бургас в полицията има пуснати жалби срещу него. В понеделник аз ще   пусна също в София, защото живея тук. Свързаха се с мен и други жени, потърпевши от неговите измами, част от тях дори са успели да го осъдят", пише ни Лили Симеонова.

Флагман.бг ще провери колко са сигналите срещу Валентин в бургаската полиция и за какви суми става въпрос, както и какви са присъдите на измамника. Очаквайте подробности.



В категории: Вашият сигнал до ФЛАГМАН