Времето на 12 май - почивният ден обещава много слънце, насладете му се

 Максималните температури в Бургас ще са около 18°


Най-топло ще е в Средец

Времето днес по Черноморието ще бъде слънчево, с разкъсана облачност, сочи прогнозата на синоптиците. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха ще са около 15°-18°. Температурата на морската вода е 13-15°, вълнението на морето ще е около 2 бала.

В Бургас минималните температури ще са около 11°, а максималните - около 18. На север от областния град също ще е слънчево, на места дори и по-топло. В Поморие живакът ще показва 18°, а в Несебър - 19. Идентична ще бъде и ситуацията в по-южните морски градове - Созопол, Приморско и Царево. 18° се очаква и в Камено.

Липсата на морския бриз ще окаже влияние и във вътрешността на областта ще бъде значително по-топло и приятно, там и вятърът ще бъде по-слаб. Същинско пролетно време се очаква в общините Айтос, Руен, дори и странджанския град Малко Търново, където максималните температури ще са 20°. В Карнобат и Сунгурларе живакът дори ще надхвърли очакванията и ще покаже 21°.. Най-топло обаче ще бъде в Средец - цели 22°.

Насладете се на слънчевото време в почивния ден. До дни времето ще ни изненада с нови порции дъжд, облаци и вятър.


В категории: Времето днес