Ясновидка: Доходите ще растат символично през 2019-та, а Бургас няма да има нов кмет

На Димитър Николов му се дават четири мандата като градоначалник заради мисията, която трябва да довърши, каза Станка Ангелова


Протести и оставки ще има и през Новата година, но не и предсрочни парламентарни избори, прогнозира тя

Жизненият стандарт на българите ще се повиши през 2019-та, но слабо и потокът от българи към чужбина няма да спре. Ще се появят трима крупни инвеститори и ако правителството им даде шанс, ще се открият нови работни места и няма да разчитаме само на еврофондове, за да имаме 3-4% икономически растеж. Това каза Станка Ангелова, която се слави като една от ясновидките с най-точни прогнози.
В предсказанията си за 2018-та например тя каза, че ще има протести и скандали, че ще се стигне до министерски оставки, но не и до сваляне на правителството. И през Новата година протестната вълна няма да може да катурне кабинета „Борисов“, уверява гадателката, която получава информацията от Акашовите зависи.
Способността си да вижда бъдещето, да разваля магии и родови проклятия, получила след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения.
„Този път Борисов ще си завърши мандата, ако ще и да е на инат. И през 2019-та ще има министерски оставки. Хората, които са се провинили в нещо, той ще ги сменя веднага, без да се замисли“, каза Ангелова пред репортер на Флагман.БГ.
След като й бе зададен въпросът дали Димитър Николов ще спечели отново изборите за кмет на Бургас, тя каза, че му се дават четири мандата, защото има мисия, която трябва да довърши и градът ни да стане още по-хубав. Чудотворката от Златица обаче призна, че не знае колко пъти е печелил изборите Николов.
Според нея за разлика от 2018-та, когато животновъдите проляха много сълзи заради чумата и избитите им животни, през новата година няма да има изтребване на добитъка в Странджа, но пък сушата ще е голяма и добивите – ниски.
Заради политическия чадър, който ще остане опънат и догодина, тя не очаква никой от властните политици или олигарси да бъде осъден. Ще има дела, ще се влачат с години и накрая ще бъдат оправдани, коментира ясновидката.
Тя пожела на бургазлии да са здрави и по-борбени, да си отстояват правата и когато виждат, че управляващите не правят това, което трябва в името на народа, да не мълчат.

В категории: Животът