Замесиха кмета на Трояново Андон Николов в схема с ало измамници, той твърди, че е натопен!

Андон Николов е дългогодишен кмет на село Трояново. Той се кълне, че няма нищо общо със случая


Двама негови съселяни са арестувани като мулета, посочили са името на кмета като изпращач 

Името на кмета на село Трояново, Община Камено, Андон Николов бе замесено в схема с алоизмамници, а двама негови близки арестувани, научи Флагман.бг.

Все още няма официална информация за акцията, но Флагман.бг научи, че преди няколко дни са задържани Добри Минчев, който е клисар в църквата, както и мъж с малко име Кольо, също от село Трояново.

Те са арестувани по подозрения, че са мулетата, които е трябвало да вземат парите от една от жертвите

Пред разследващи и двамата са твърдели, че не знаели в какво се забърквал, бил ги изпратил кметът на Трояново, за да вземат дарение за църквата.

Двамата са арестувани в Четвърто РУП Бургас, на място е привикан и Андон Николов, който е дал показания, но срещу него на този етап няма повдигнато обвинение.

Флагман.бг откри Андон Николов. Той бе категоричен, че е натопен, няма нищо общо алоизмамници и никога не би се занимавал с нещо подобно.

„Това са пълни глупости! Не ги знам защо са говорили тези неща, но с тях нямам нищо общо. Доколкото разбрах се обадили по телефона на Добри Минчев, казали му, че имало някакво дарение за църквата, което той трябва да вземе от възрастна жена, той е извикал със себе си Кольо, който е шофьор и има автомобил. Двамата са наивни, да не кажа глуповати! Вързали са се на този номер без да подозират, че стават част от схема на алоизмамници. А защо са използвали моето име – все още не мога да си отговоря”, разказа пред Флагман.бг Андон Николов.

Той е категоричен, че доста време преди ареста на съселяните му не е разговарял с тях – нито на живо, нито по телефона. По думите му Кольо и Добри не били арестувани, освободили ги след разпита и чак тогава Николов разговарял с тях, за да ги накоха, че не са го предупредили преди да тръгнат. Той веднага щял да разбере, че са попаднали в схема на измамници.

Андон е дългогодишен управник на селото, баща е на лидера на ДПС в Камено Димитър Николов, но публична тайна е,че двамата не са в никак добри отношения. Дори напротив! Андон Николов сам призна преди време пред Флагман.бг, че е пускал сигнали срещу сина си за кражба на дърва и чакъл(ВИЖТЕ ТУК).

 


В категории: Камено