Жестоки гаври в Бургаския арест! Рецидивист изнасилва 3 дни убиец на дете

Михаиле, направи ми чекия, иначе ще те бия, крещял към жертвата си Христо Йорданов (на снимката)


Извращенията приключили, след като пострадалият се разплакал и признал всичко пред надзирателите

Брутални сексуални извращения са се случвали в ареста към корпуса на Бургаския затвор. Това стана ясно след решение на Бургаския окръжен съд, който даде 4 години за гаврите на Христо Йорданов от карнобатското село Драгово.

Според мотивите за решението на магистратите в продължение на 3 дни от 29 ноември до 1 декември 2017 г. рецидивистът задоволявал сексуалния си нагон след употреба на сила над Михаил Георгиев. Той е преместен в бургаския арест на 25-ти ноември, след като му била наложена постоянна мярка за неотклонение за убийството на 8-годишния Милан в Ямбол.

Първоначално Михаил нямал никакви проблеми с останалите си трима съкилийници. Кошмарът за него започнал, когато накарал един от да прочете на глас обвинителния му акт за зверството над момченцето, защото бил неграмотен. Същият ден Христо започнал да тормози Михаил, нанесъл му няколко удара с метална лопатка по гърба взета от спалното помещение, като поискал от Георгиев да му направи „чекия“. Той отговорил, че не е педераст, имал жена и деца и му отказал. Тогава рецидивистът му нанесъл удари и с юмруци в гърдите и хълбоците, като докато го удрял му казвал: „Всичко ще направиш, ще ми направиш чекия“.

Това станало около 18:00 часа, когато обичайно минавала проверка от надзирателите. Малко преди това Христо предупредил жертвата си да мълчи пред надзирателите. Под страх от физическо насилие Михаил не се оплакал. След като проверката преминала, Христо започнал отново да млати Михаил с юмруци по гърдите и да го заплашва, като искал да му направи чекия с думите: „Михаиле, направи ми чекия, иначе ще те бия“. В следствие на оказаната принуда, чрез употребената сила и заплашване, съпротивата на Георгиев била сломена и вследствие на което е склонен към блудствени действия. Същият изпитвал страх от Йорданов, заради нанесените удари и заплахи.

Жертвата на гаврите Михаил Георгиев; сн.: offnews.bg

Случилото се било в часовия диапазон между проверките на надзирателите в 18:00 и 20:00 часа. В това време другите лица - свид. П.Р. и свид. М.М. били в спалното помещение по леглата си и гледали телевизия. Видели и чули всичко, но не се намесили, не се опитали да помогнат на Михаил, защото се страхували, че агресията на Христо може да се прехвърли и върху тях, а те не искали да имат проблеми с него.

Рецидивистът в крайна сметка принудил жертвата си да му направи чекия, но гаврите не спрели до тук. Още на следващия ден загорелият пандизчия натикал жертвата си в тоалетната, където принудил Михаил да му направи „свирка“. Но и това не било достатъчно за мургавия карнобатлия.

На първи ноември 2017 г. Христо опитал да изнасили Михаил анално. След като не успял, отново принудил съкилийника си да му прави орални ласки. След като всичко приключило, Христо се похвалил в детайли за „геройството“ пред другите двама задържани. След като Михаил излязъл от тоалетната, насилникът го ударил няколко пъти, а после нацапал с фас от цигара лицето му.

В 18:00 часа  трима надзиратели на Затвора – Бургас извършили контролната проверка на спалните помещения. Те забелязали черното зацапване по челото на Михаил. Същият бил видимо разтревожен и те го попитали на какво се дължи това. Тогава Георгиев се разплакал и казал на надзирателите, че от три дни бил “изнасилван“. Те незабавно го извели от помещението и го настанили в стационара.

Христо Йорданов е осъждан многократно за тежки умишлени престъпления против собствеността и против личността. За последно той получава 3 години и 8 месеца за опит за убийство при превишаване на пределите на неизбежна отбрана. Случката е от началото на 2016 г., когато след скандал Христо разцепи главата с брадва на свой съселянин. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

След извършена кумулация магистратите увеличават пръсъдата на Йорданов с 1 година и той ще трябва да остане зад решетките общо 5 при първоначален строг режим.


В категории: Темида