Реал Мадрид иска да привлече Пабло Сарабия от Севиля и Кристиан Ериксен от Тотнъм, съобщават испанските медии.  26-годишният Сарабия е юноша на европейския клубен шампион и има един изигран мач с екипа на "белите" през 2009 година. Ръководството на столичани проучва възможността да си върне полузащитника, играещ силно в Севиля.

Сарабия може да замени Иско, който е в конфликт със старши треньора Сантиаго Солари. През настоящата кампания Пабло Сарабия има 16 мача и 6 гола с екипа на севилци.

Датският национал Кристиан Ериксен също е следен от ръководството на Реал Мадрид последните години, а през лятото покупката му също ще се превърне в основен приоритет за ръководителите на столичани. 26-годишният плеймейкър има договор с Тотнъм до края на сезон 2019-2020 и не бърза да подписва нов контракт. Мениджърът на лондончани Маурисио Почетино предупреди, че Ериксен може да напусне през лятото на 2019 година.

ICYMI | Real Madrid closely monitoring Sevilla's Pablo Sarabiahttps://t.co/22XmHFK9xa

— AS English (@English_AS) January 3, 2019

"Надявам се Ериксен да остане, но само от него зависи какво ще направи. Има правото на избор. Всичко е въпрос на преговори и всяка страна има своите интереси", коментира Почетино пред британските медии.