Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че травмата на голмайстора на тима Хари Кейн няма да промени клубните планове за трансферния прозорец. Както е известно, нападателят ще е извън терените поне до началото на март.

“Това, което се случи с Хари, не промени плановете ни за трансферния прозорец. Знаехме, че Сон ще играе в Купата на Азия за няколко седмици. Винаги сме били отворени да се подобрим независимо дали Хари е на разположение, или не. В същото време обаче знаем, че ще е трудно да привлечем играча, когото искаме. Това не промени решението ни. Мисля, че е много добра възможност за някои футболисти да поиграят повече и да се изявят. Сигурен съм, че това ще е добра възможност за младите играчи от школата да покажат своите качества.

"It's going to be a good opportunity for young players through the academy to show their quality."https://t.co/RggfnqNkPb

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) January 16, 2019
Знаем какво значи Хари Кейн да е здрав и да може да играе и да помага на тима да побеждава, но имаме състав и липсата му не може да е извинение. В следващите ни мачове срещу Фулъм и Челси трябва да играем със същата нагласа - мислейки, че можем да победим всеки отбор”, коментира Почетино.