Нападателят Миши Батшуай ще напусне Валенсия още през този трансферен прозорец. Това разкри генералният директор на клуба Матеу Алемани, въпреки че играчът е отдаден под наем в тима до края на сезона от Челси.

“Преговаряме с няколко клуба за напускането на Батшуай. Футболистът знае за това, а ние се надяваме да стигнем до решение, което да е добро за всички страни. Очакваме да напусне в следващите часове или дни”, заяви Алемани. Само преди дни старши треньорът на “прилепите” Марселино изрази възмущението си от представянето на играча при загубата от Спортинг Хихон с 1:2 за Купата на Краля. “Мисля, че ни трябват нападатели. Ясно е, че вече съм нетърпелив към определени индивиди. Можехме да поведем още в 1-ата минута. Това беше най-доброто ни голово положение за 6 месеца. Ако дори не можеш да отправиш точен удар, значи не си достоен да играеш в Ла Лига за Валенсия”, категоричен бе наставникът.

Valencia confirm that Michy Batshuayi will end his loan early and return to Chelsea this month pic.twitter.com/skJzQJV1H3

— B/R Football (@brfootball) January 10, 2019
Мениджърът на Челси Маурицио Сари също не разчита на Батшуай, чиито агенти му търсят нов отбор до края на сезона. Смята се, че Уест Хам и Кристъл Палас проявяват интерес към него.