Наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари отговори на думите на бившата звезда на тима Кристиано Роналдо, че на играчите на отбора им липсва скромност и сплотеност. Аржентинецът също така показа уважение към португалеца, изтъквайки, че той е част от клубната история.

“Критиките на Кристиано? Скромността е добродетел на големите, а съблекалнята на Реал е голяма и скромна, доказала го е. Голяма е според всички ценности на спорта. Кристиано е наш завинаги, той е живата история на Реал. Неговите чувства никой не може да ги осъди, те са си негови и са лични. Не четете медиите - вече съм отговарял защо не играят Иско и Марко Асенсио. Ла Лига или Шампионската лига? Искам да спечеля и двете, както и Купата на Краля и Световното клубно първенство. Всички състезания трябва да ни поддържат живи. Харесват ми всички и към това трябва да се стремим. Все още играем във всички тях, дано да стигнем до финалите им.

Solari on Cristiano's latest statements:

"Humility is the virtue of the greats and the costumes of Madrid are great & humble and they've shown it, it is great in all the values of sport.
Cristiano is ours forever, & his feelings cannot be judged by anyone, they're his."
[AS] pic.twitter.com/MLvtVQTJ6v

— MKnaldo7 (@MKnaldo7) December 11, 2018
Опитваме се да дадем всичко от себе си във всяка една среща. Мачовете са много и е натоварено. Трудно е да се достигне същото ниво на игра всеки ден. За това работят треньорите на големите отбори. Добавят се и международните задължения. Това е предизвикателството - да сме в оптимално психическо и физическо състояние за всеки двубой. Излизаме във всеки мач, опитвайки се да уважим нашата собствена история и състезанието. Стремим се към победа във всеки мач”, заяви Солари на пресконференцията преди утрешното домакинство на ЦСКА (Москва) от Шампионската лига.