Наставникът на Интер Лучано Спалети похвали както тима си, така и отбора на Беневенто след днешната победа на "нерадзурите" с 6:2 в тонера за Купата на Италия. Специалистът сподели, че е изумен от представянето на някои футболисти, които не са получавали достатъчно шансове до момента през сезона.

Spalletti: It's not good to have to play in front of an empty stadium #InterBenevento #CoppaItalia https://t.co/mlm4IwXJsw pic.twitter.com/PEzp7a7eHo

— ForzaItalianFootball (@SerieAFFC) 13 януари 2019 г.

"Казах на треньора на Беневенто Кристиан Буки, че трябва да бъде горд от представянето на тима си днес. Когато поведохме с 4:0, противникът можеше да спре да играе, но продължи да търси гол. Мачът беше истински и много труден. Поздравявам моя отбор, защото показа голям професионализъм. Този резултат е стъпка напред в нашето развитие", започна Спалети.

"Бях възхитен от футболисти, които не получаваха много шансове до момента през сезона. Това са Андреа Ранокия, Даниеле Падели, Антонио Кандрева и Роберто Галярдини. Слуховете за трансфер на Шкриняр? Той няма цена. Никой не може да я плати. Шкриняр остава в Интер, коментира още наставникът.