Астролозите смятат, че последният месец на есента ще бъде не само най-мрачният, но и най-страстният в годината. В навечерието на края на годината много зодии според източния хороскоп ще се почувстват напълно обновени.

Причината е, че промените, които бяха богати в годината на Дракона, ще спрат и знаците ще могат да се възползват от всички промени.

Звездните експерти смятат, че по това време можете да мечтаете, да се занимавате със саморазвитие, да се влюбвате и да мислите за планове за бъдещето. Струва си да завършите всичките си задачи, без да ги отлагате за по-късно. Това ще бъде особено успешно за три зодии, родени в годините на Бик, Тигър и Маймуна. Вселената ще има много щастливи дни за тях.

Бик (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

През ноември за родените в тези години ще започне месецът на семейните дела, хармонията и домашния уют. Биковете ще се зарадват на разбирателството, което ще цари в близкия им кръг. Те ще почувстват топлина и спокойствие отвътре, което ще бъде истински подарък за тях. В същото време те няма да бъдат обезпокоени от болести и силата им ще се увеличи.

Астролозите смятат, че в края на есента Бикът ще успее да обмисли и започне съвместни проекти с любимите хора. Може би вдъхновение ще дойде от някаква семейна традиция или празник. И търпението ще се превърне в истинска добродетел, защото повече от всякога знакът ще се превърне в истинска подкрепа за роднините.

Тигър (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Родените в годините на Тигъра също могат да си позволят релакс. Ноември ще даде на такива късметлии заслужени награди - плодовете на предишните им усилия. Тигърът ще може да загърби всички обстоятелства, които са го разстроили, и най-накрая да почива на трона, който е изграждал за себе си цяла година.

Експертите съветват да се насладите на периода и да се възползвате от чест и уважение под формата на успешни бизнес предложения, кариерно израстване или увеличение на заплатата. Всичко това ще бъде постижимо за Тигрите през ноември, най-важното е да пожелаете и да изразите мечтите си пред Вселената. Най-накрая ще бъдете оценени.

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Успех и признание очакват родените под този хитър знак през ноември. Маймуните отдавна работят за развитието на личната си марка и са повече от готови да приемат почестите, които заслужават. Най-после кариерата им ще процъфти, а в живота освен работата ще се появи и любовта.

Според астролозите си струва да обърнете внимание на близките си, да видите стари приятели, да си спомните отдавна изоставено хоби - като цяло да върнете към живота всичко, което му носи ярки цветове. Ще обикнете това, което сте оставили след себе си, а нови чувства ще стоплят и озаряват живота в мрачните есенни времена.