Овен

Хората във вашата социална сфера ще ви обърнат особено внимание, карайки ви да се чувствате сигурни и ще ви помагат да посрещнете нуждите си. Можете да сте сигурни, че хората са готови да се срещнат с тях. Това може да доведе до положителни промени в социалната ви среда в дългосрочен план.

Телец

Семейството и приятелите се чувстват особено привлечени от вас и ви обръщат голямо внимание. Ако сте възнамерявали да подновите стари приятелства или да разрешите спор, но не сте знаели как да го направите, сега е най-добрият момент да загърбите опасенията си и да продължите. Ще бъдете добре дошли и ще ви бъде простено и ще се радвате, че сте направили първата крачка.

Близнаци

Наслаждавайки се на усещането за семейна сплотеност, чувствате, че имате нужда от тях повече от обикновено. Това е идеалната отправна точка да се съберете отново след толкова време. Спонтанно посещение с приятели или приготвяне на храна за семейството ще ви зареди с енергия и ще ви даде сили за бъдещи задачи.

Рак

Каквито и решения да вземете, се подкрепят от близките ви. Вие сте нетърпеливи да поемете предизвикателството, за което сте мислили, и да започнете наново. В идеалния случай използвайте това време, за да приложите нов подход, ентусиазмът ви е заразителен и хората около вас искат да участват и да споделят успеха ви.

Лъв

Изглежда семейството ви не ви подкрепя толкова, колкото обикновено. Вместо това те са критични от време на време. Не преминавайте в офанзива, а слушайте внимателно какво говорят. Кой знае, може възраженията им да са основателни. По-добре е да обсъдите това с приятели, тъй като те гледат на нещата по-обективно.

Дева

Използвайте това време, за да подновите контактите със семейството си. Те ще бъдат доволни и може дори да успеете да разрешите стари конфликти, като посредник или като направите първата стъпка за изясняване на нещата. Съзвездието е благоприятно за заравяне на томахавката  веднъж завинаги.

Везни

Ще бъде трудно да общувате с хората днес. Реагирате прекалено много на най-малките неща и се чувствате напълно неразбрани. Би било добре да направите крачка назад, да изчистите мислите си и да започнете да подхождате към споровете по по-спокоен начин.

Скорпион

Вашият повишен динамизъм ще стимулира други хора да се присъединят. Бъдете гъвкави и спонтанни, може би пътувайки до нов град или на кратко пътуване. Преоткриването на собствения ви район също може да бъде много вдъхновяващо и дори по-приятно в компанията на други.

Стрелец

Вашите мисли рядко са били толкова ясни и в хармония. Проблемите във взаимоотношенията, които доскоро изглеждаха непреодолими, сега се разрешават без допълнителни спорове. Дойде време за съживяване на личните връзки. Насладете се на тази фаза и опитайте живота с други хора. Спомените ще останат дълго време.

Козирог

Трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата, постоянно притиснати от проблемите на други хора. Те може дори да наранят чувствата ви или да ви разстроят. Вземете конструктивен подход към тази трудна ситуация, като я видите като възможност да укрепите собствената си позиция и да излезете от спора с по-голямо самочувствие.

Водолей

Роднините и приятелите изпитват трудности с вас и обратното. Сложете край на това взаимно чувство на разочарование, бъдете честни със себе си и помислете за компромис по някои точки. Разговорът с хората, за да се изяснят нещата, също е голяма помощ. Гледайте на днешната негативна атмосфера като възможност за трайно разрешаване на конфликти.

Риби

Внимавайте да не позволите недоволството си от себе си да нарани другите или да създаде врагове. Вашите приятели и семейство трябва да бъдат много търпеливи с вас. Ако отидете твърде далеч, отношенията ви ще пострадат много. Опитайте се да го видите от тяхната гледна точка, а не само от вашата.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.